Zapojení přídavných světel na VN 1700

Vše co se týká našich strojů
Pavlys
Přítel klubu

Zapojení přídavných světel na VN 1700

Příspěvek Pavlys »

Na VN 1700 mám pod sedlem nějaký volný konektory, je to tak z fabriky. Nemůže to bejt na přídavný světla???
Nevite někdo?
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Postman

Re: Zapojení přídavných světel na VN 1700

Příspěvek Postman »

To je na zapojení světel ke karavanu. Zeptej se Berdy. Ten má karavany dva.
Ale zkus se někde kouknout do manuálů, mylsím, že tady proběhly nějaký odkazy na všechno od Kawy.
nebo si to dej vyhledat. ty manuály. myslím. ne konektory na karavany. !!! :P
Pavlys píše:Na VN 1700 mám pod sedlem nějaký volný konektory, je to tak z fabriky. Nemůže to bejt na přídavný světla???
Nevite někdo?
Delaney
Vulcan Rider

Příspěvek Delaney »

Nevím jestli na světla, spíš k instalaci zásuvky, nebo na připojení nabíječky...
Vzájemná úcta a respekt.
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Potřebuju to zapojit, nevíš v Brně někoho, kdo to dedomr... nedokun... nezkur... , zkrátka neposere???
Postman píše:To je na zapojení světel ke karavanu. Zeptej se Berdy. Ten má karavany dva.
Ale zkus se někde kouknout do manuálů, mylsím, že tady proběhly nějaký odkazy na všechno od Kawy.
nebo si to dej vyhledat. ty manuály. myslím. ne konektory na karavany. !!! :P
Pavlys píše:Na VN 1700 mám pod sedlem nějaký volný konektory, je to tak z fabriky. Nemůže to bejt na přídavný světla???
Nevite někdo?
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Šesťa
Vice President

Příspěvek Šesťa »

Nech si změřit jaký je v tom proud a budeš vědět co ktomu můžeš připojit.
A ještě jestli je ten konektor pod napětím furt nebo jen při zapnutém zapalování.
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

jak píše šesťa, chce to proměřit, ale odhaduju, že tam bude přímý proud. Aspoň já ho tam taky tak mám. Pokud chceš zapojit příd. světla, tak nejlépe přes relátko do svazku ke světlům. Popř. přes nějaký vypínač pokud nechceš, aby to svítilo stabilně se světly
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
Oldáno
Přítel klubu

Příspěvek Oldáno »

Taky souhlasím s proměřením a pak se uvidí. Jinak opravdu nevím. Já pod sedlem žádný volný dráty nemám......
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

No....a protože jsem na to howado, potřebuju někoho, kdo to vyrobí.............
oldbajker píše:jak píše šesťa, chce to proměřit, ale odhaduju, že tam bude přímý proud. Aspoň já ho tam taky tak mám. Pokud chceš zapojit příd. světla, tak nejlépe přes relátko do svazku ke světlům. Popř. přes nějaký vypínač pokud nechceš, aby to svítilo stabilně se světly
Martin
Officer

Příspěvek Martin »

Kua, teď jsem si všechno smazal.
Tak znovu a krátce.
Ty konektory jsou na přídavná zařízení, který si chceš připojit ještě k motorce. Na světla nee.
Jak píše oldbajker. Musíš do světel. Dělal jsem to taky a celkem to jde. Jen musíš "vytipovat" ty správně barevné kabely.
K tomu jsem ti však našel na internetu servisní manuál na VN 1700.
Najdeš ho v návodech :mrk
Zdar tvé práci :yes
Hlavně v klidu ....
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

ne, že bych to zapojení nesvedl, sám jsem si to tuhle dělal. Jen jsem byl línej to dávat přes relátko. S ohledem na počet přepnutí na dálková ročně to zas až taková tragedie není. Nebo chceš, aby to svítilo i s potkávacíma?
Martin
Officer

Příspěvek Martin »

Mám to úplně stejně a dělal jsem to taky sám.
oldbajker píše:ne, že bych to zapojení nesvedl, sám jsem si to tuhle dělal. Jen jsem byl línej to dávat přes relátko. S ohledem na počet přepnutí na dálková ročně to zas až taková tragedie není. Nebo chceš, aby to svítilo i s potkávacíma?
Hlavně v klidu ....
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Myslel jsem si, že by to mohlo - vyhláška nevyhláška - svítit furt..........

t
oldbajker píše:ne, že bych to zapojení nesvedl, sám jsem si to tuhle dělal. Jen jsem byl línej to dávat přes relátko. S ohledem na počet přepnutí na dálková ročně to zas až taková tragedie není. Nebo chceš, aby to svítilo i s potkávacíma?
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Dik za manuál.
Vytipovat kabely............no nevim........

Martin píše:Kua, teď jsem si všechno smazal.
Tak znovu a krátce.
Ty konektory jsou na přídavná zařízení, který si chceš připojit ještě k motorce. Na světla nee.
Jak píše oldbajker. Musíš do světel. Dělal jsem to taky a celkem to jde. Jen musíš "vytipovat" ty správně barevné kabely.
K tomu jsem ti však našel na internetu servisní manuál na VN 1700.
Najdeš ho v návodech :mrk
Zdar tvé práci :yes
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

no jestli se ti chce projet na Znojemsko, můžem to spolu nějak spáchat. Ze štatlu to máš asi 60 km
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Jo_ Příští tejden už mi ta noha sroste ještě líp, už se i vysápu na motorku..... pak se ozvu, tedy přespříští tejden, když nenajdu pomoc v Brně. Dík._
oldbajker píše:no jestli se ti chce projet na Znojemsko, můžem to spolu nějak spáchat. Ze štatlu to máš asi 60 km
Odpovědět