Zapojení přídavných světel na VN 1700
-
- Přítel klubu
Zapojení přídavných světel na VN 1700
Na VN 1700 mám pod sedlem nějaký volný konektory, je to tak z fabriky. Nemůže to bejt na přídavný světla???
Nevite někdo?
Nevite někdo?
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Re: Zapojení přídavných světel na VN 1700
To je na zapojení světel ke karavanu. Zeptej se Berdy. Ten má karavany dva.
Ale zkus se někde kouknout do manuálů, mylsím, že tady proběhly nějaký odkazy na všechno od Kawy.
nebo si to dej vyhledat. ty manuály. myslím. ne konektory na karavany. !!!
Ale zkus se někde kouknout do manuálů, mylsím, že tady proběhly nějaký odkazy na všechno od Kawy.
Pavlys píše:Na VN 1700 mám pod sedlem nějaký volný konektory, je to tak z fabriky. Nemůže to bejt na přídavný světla???
Nevite někdo?
-
- Vulcan Rider
Nevím jestli na světla, spíš k instalaci zásuvky, nebo na připojení nabíječky...
Vzájemná úcta a respekt.
-
- Přítel klubu
Potřebuju to zapojit, nevíš v Brně někoho, kdo to dedomr... nedokun... nezkur... , zkrátka neposere???
Postman píše:To je na zapojení světel ke karavanu. Zeptej se Berdy. Ten má karavany dva.
Pavlys píše:Na VN 1700 mám pod sedlem nějaký volný konektory, je to tak z fabriky. Nemůže to bejt na přídavný světla???
Nevite někdo?
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
-
- Vice President
Nech si změřit jaký je v tom proud a budeš vědět co ktomu můžeš připojit.
A ještě jestli je ten konektor pod napětím furt nebo jen při zapnutém zapalování.
A ještě jestli je ten konektor pod napětím furt nebo jen při zapnutém zapalování.
jak píše šesťa, chce to proměřit, ale odhaduju, že tam bude přímý proud. Aspoň já ho tam taky tak mám. Pokud chceš zapojit příd. světla, tak nejlépe přes relátko do svazku ke světlům. Popř. přes nějaký vypínač pokud nechceš, aby to svítilo stabilně se světly
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
-
- Přítel klubu
Taky souhlasím s proměřením a pak se uvidí. Jinak opravdu nevím. Já pod sedlem žádný volný dráty nemám......
-
- Přítel klubu
No....a protože jsem na to howado, potřebuju někoho, kdo to vyrobí.............
oldbajker píše:jak píše šesťa, chce to proměřit, ale odhaduju, že tam bude přímý proud. Aspoň já ho tam taky tak mám. Pokud chceš zapojit příd. světla, tak nejlépe přes relátko do svazku ke světlům. Popř. přes nějaký vypínač pokud nechceš, aby to svítilo stabilně se světly
-
- Officer
Kua, teď jsem si všechno smazal.
Tak znovu a krátce.
Ty konektory jsou na přídavná zařízení, který si chceš připojit ještě k motorce. Na světla nee.
Jak píše oldbajker. Musíš do světel. Dělal jsem to taky a celkem to jde. Jen musíš "vytipovat" ty správně barevné kabely.
K tomu jsem ti však našel na internetu servisní manuál na VN 1700.
Najdeš ho v návodech
Zdar tvé práci
Tak znovu a krátce.
Ty konektory jsou na přídavná zařízení, který si chceš připojit ještě k motorce. Na světla nee.
Jak píše oldbajker. Musíš do světel. Dělal jsem to taky a celkem to jde. Jen musíš "vytipovat" ty správně barevné kabely.
Najdeš ho v návodech
Zdar tvé práci
Hlavně v klidu ....
ne, že bych to zapojení nesvedl, sám jsem si to tuhle dělal. Jen jsem byl línej to dávat přes relátko. S ohledem na počet přepnutí na dálková ročně to zas až taková tragedie není. Nebo chceš, aby to svítilo i s potkávacíma?
-
- Officer
Mám to úplně stejně a dělal jsem to taky sám.
oldbajker píše:ne, že bych to zapojení nesvedl, sám jsem si to tuhle dělal. Jen jsem byl línej to dávat přes relátko. S ohledem na počet přepnutí na dálková ročně to zas až taková tragedie není. Nebo chceš, aby to svítilo i s potkávacíma?
Hlavně v klidu ....
-
- Přítel klubu
Myslel jsem si, že by to mohlo - vyhláška nevyhláška - svítit furt..........
t
t
oldbajker píše:ne, že bych to zapojení nesvedl, sám jsem si to tuhle dělal. Jen jsem byl línej to dávat přes relátko. S ohledem na počet přepnutí na dálková ročně to zas až taková tragedie není. Nebo chceš, aby to svítilo i s potkávacíma?
-
- Přítel klubu
Dik za manuál.
Vytipovat kabely............no nevim........
Vytipovat kabely............no nevim........
Martin píše:Kua, teď jsem si všechno smazal.
Tak znovu a krátce.
Najdeš ho v návodech
Zdar tvé práci
no jestli se ti chce projet na Znojemsko, můžem to spolu nějak spáchat. Ze štatlu to máš asi 60 km
-
- Přítel klubu
Jo_ Příští tejden už mi ta noha sroste ještě líp, už se i vysápu na motorku..... pak se ozvu, tedy přespříští tejden, když nenajdu pomoc v Brně. Dík._
oldbajker píše:no jestli se ti chce projet na Znojemsko, můžem to spolu nějak spáchat. Ze štatlu to máš asi 60 km