Kufry.
-
- Přítel klubu
Kufry.
Chtěl bych tu představit krásné Bártikovo dílo a moc mu poděkovat za jeho vytvoření. Máme štěstí, že máme mezi sebou šikovného a moc fajn kámoše a já mám moc fajn přítelkyni, která mi dala super dárek. Jinak Bártiku podařilo se ti s Bobšem perfektně mě tahat za nos. I tu krabici se sklem od dcery jsem sežral i s navijákem. A pak že oblbuji jen já . Ale když jsem to rozbalil, tak jsem padl na hubu, moc se ti to povedlo, díky .
Jo a Nuny, napiš mi znovu adresu, od minula ji už asi nemám, pošlu ti k těm brašnám i držáky, tady jsou jiné, snad ti půjdou předělat.
Jo a Nuny, napiš mi znovu adresu, od minula ji už asi nemám, pošlu ti k těm brašnám i držáky, tady jsou jiné, snad ti půjdou předělat.
Re: Kufry.
krásný, fakt krásný.
už se těším až je uvidím na živo. na motorce to bude jako šperk.
už se těším až je uvidím na živo. na motorce to bude jako šperk.
Nádhera jak Bárt trefil podobu jak Míci tak Ivetky...super...
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
-
- Přítel klubu
Nuny, samozřejmě si myslel, že já jsem ten anděl, viď?
nunymaster píše:Nádhera jak Bárt trefil podobu jak Míci tak Ivetky...super...
no jistěěěěěěěěěě...
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
Ani nevíš Míci, jak jsem rád, že se ti to líbí a hlavně že to máme za sebou časový přes a tajnůstkaření nás s Ivetkou dohnalo k milosrdné lži . Těch hodin vymýšlení jak nám tuto návnadu asi spolkneš bylo opravdu nespočet. Pak hodiny vymýšlení návrhu a hodiny hledání kvalitního lakýrníka, který je schopen sehnat odstín motorky bez přiloženého dílu.... no paráda. Ale mohu konstatovat, že stálo to za to a je vidět jakou opravdovou lásku k tobě Ivetka chová. Nádhera Tak si krásně užívej vánočního dárku
-
- Outěžek
Uf,je to za mnou.překvapení se hezky povedlo hlavně díky Bártíkovi,neodmítl mi pomoci a hezky důvěryhodně Mícu zpracovával dle současné situace.Míca byl krásně dojat,překvapen,nevěřil svým očím a bylo trochu i "ty ty ty!!!".Hezky jsme rošťáka dostali, ani netušil, že nám se svým dárečkem pomáhal.je také šikula.Moc moc Bártíku děkuji.
Ivi..já děkuju, že jsem se mohl takové akce účastnit Zvládli jsme to No ted máme před sebou celý rok pro přípravu dalšího dárku