Kufry.

Vše co se týká našich strojů
Míca
Přítel klubu

Kufry.

Příspěvek Míca »

Chtěl bych tu představit krásné Bártikovo dílo a moc mu poděkovat za jeho vytvoření. Máme štěstí, že máme mezi sebou šikovného a moc fajn kámoše a já mám moc fajn přítelkyni, která mi dala super dárek. Jinak Bártiku podařilo se ti s Bobšem perfektně mě tahat za nos. I tu krabici se sklem od dcery jsem sežral i s navijákem. A pak že oblbuji jen já :D . Ale když jsem to rozbalil, tak jsem padl na hubu, moc se ti to povedlo, díky :clap .
Jo a Nuny, napiš mi znovu adresu, od minula ji už asi nemám, pošlu ti k těm brašnám i držáky, tady jsou jiné, snad ti půjdou předělat.

PC230447.JPG
Kočička

Re: Kufry.

Příspěvek Kočička »

Tak to se Ivetce moc povedlo! A samozřejmě i Bartovi :yes
Charles
Vulcan Rider

Příspěvek Charles »

Hezky se to podařilo. Pěkně uděláno i vymyšleno :yes
Delaney
Vulcan Rider

Příspěvek Delaney »

Moc pěkné dílo a překvapení :clap
Vzájemná úcta a respekt.
Postman

Příspěvek Postman »

krásný, fakt krásný.
už se těším až je uvidím na živo. na motorce to bude jako šperk. :yes :yes :yes
Nunymaster

Příspěvek Nunymaster »

Nádhera jak Bárt trefil podobu jak Míci tak Ivetky...super... :heart :heart :yes :yes :yes
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
Míca
Přítel klubu

Příspěvek Míca »

Nuny, samozřejmě si myslel, že já jsem ten anděl, viď?

nunymaster píše:Nádhera jak Bárt trefil podobu jak Míci tak Ivetky...super... :heart :heart :yes :yes :yes
Nunymaster

Příspěvek Nunymaster »

no jistěěěěěěěěěě... :) :) :heart :heart :yes
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
Eagle

Příspěvek Eagle »

Čumím, fakt nádherná práce. Kurňa mě se snad začnou líbit lebky.
Bart

Příspěvek Bart »

Ani nevíš Míci, jak jsem rád, že se ti to líbí a hlavně že to máme za sebou :D časový přes a tajnůstkaření nás s Ivetkou dohnalo k milosrdné lži :D . Těch hodin vymýšlení jak nám tuto návnadu asi spolkneš bylo opravdu nespočet. Pak hodiny vymýšlení návrhu a hodiny hledání kvalitního lakýrníka, který je schopen sehnat odstín motorky bez přiloženého dílu.... no paráda. Ale mohu konstatovat, že stálo to za to a je vidět jakou opravdovou lásku k tobě Ivetka chová. Nádhera :mrk :yes Tak si krásně užívej vánočního dárku :yes
Bobeš
Outěžek

Příspěvek Bobeš »

Uf,je to za mnou.překvapení se hezky povedlo hlavně díky Bártíkovi,neodmítl mi pomoci a hezky důvěryhodně Mícu zpracovával dle současné situace.Míca byl krásně dojat,překvapen,nevěřil svým očím a bylo trochu i "ty ty ty!!!".Hezky jsme rošťáka dostali, ani netušil, že nám se svým dárečkem pomáhal.je také šikula.Moc moc Bártíku děkuji.
Bart

Příspěvek Bart »

:D :D :D Ivi..já děkuju, že jsem se mohl takové akce účastnit :D Zvládli jsme to :mrk No ted máme před sebou celý rok pro přípravu dalšího dárku
Jarda

Příspěvek Jarda »

Bártík je kluk šikovná.
Bart

Příspěvek Bart »

Děkuju :) :)
Míca
Přítel klubu

Příspěvek Míca »