Klema ridítek
-
- Secretary
Klema ridítek
Kamarádi pomoc!!! Nemáte někdo vrchní díl klemy co drží řídítka ? Je to taková ta chromovaná objímka. Praskla mi a nemůžu jezdi a ani svařit to nejde protože to není hliník ale nějaká kompozice. Podívejte se do svých zásob jestli se vám to někde neválí. Prosím prosím .
Re: Klema ridítek
Bedi, to než někdo pohledá, tak to podle mě rychlej koupíš. to je snad běžná věc, taková objímka.
a jak se ti to stalo ?? tys za to rval ?? nebo jsi přeorával zahrádku ?? nebo vada materiálu ??
a jak se ti to stalo ?? tys za to rval ?? nebo jsi přeorával zahrádku ?? nebo vada materiálu ??
-
- Secretary
No asi vada materiálu ale je to pouze v origo náhradních dílech a chtějí za to ty zloději 1400 Kč. Tak to alespoň zkouším
-
- Přítel klubu
klema řídítek to jsou objímky co drží řidítka nad brýlemi? jestli ano ,tak mám dvě nepotřebný dával jsem prodloužení na řidítka delší cca 15 cm takže ty originál mi zůstali na ponku,
pro jistotu pošli fotku a jestli je to ono tak se určitě domluvíme
Sorenko, tak jak bojuješ s tím hajzlíkem životem. už lepčéší ?
dej se víc vidět.
Javorník je za kopcem.
dej se víc vidět.
Javorník je za kopcem.
-
- Secretary
Díky zatím jsem to zavařil hliníkem. I když to není krása tak to plní účel ale až přijedu tak se ozvu a určitě bych měl zájem. Moc děkuji
soren píše:klema řídítek to jsou objímky co drží řidítka nad brýlemi? jestli ano ,tak mám dvě nepotřebný dával jsem prodloužení na řidítka delší cca 15 cm takže ty originál mi zůstali na ponku,
-
- Secretary
Kamaráde zítra vyrážím na dovolenou ale až pojedu zpět chci navštívit kluky ve Slovinsku a stavím se i směrem k Vám Předem zavolám
Postman píše:Sorenko, tak jak bojuješ s tím hajzlíkem životem. už lepčéší ?
dej se víc vidět.
Javorník je za kopcem.
-
- Přítel klubu
Tak to je to co mám, napiš adresu kam to chceš poslat dám ti to za 500 i s dopravou, jestli souhlasíš
-
- Secretary
Kamaráde budu moc vděčný a samozřejmě že souhlasím. Napiš mi jestli to pošleš na dobírku a nebo mi napiš číslo účtu a banku a já to obratem pošlu
Hejk Bedřich
V zahrádkách 47
Kyšice
27351
A ještě jednou moc děkuji. Toruk
Hejk Bedřich
V zahrádkách 47
Kyšice
27351
A ještě jednou moc děkuji. Toruk
soren píše:Tak to je to co mám, napiš adresu kam to chceš poslat dám ti to za 500 i s dopravou, jestli souhlasíš
-
- Secretary
Ta izolačka je přes svár. Jsem expert na vaření hliníku, proto je lepší když to nikdo nevidí
-
- Přítel klubu
hod mi to na účet 442702093/0800 česká spořitelna, v pondělí ti to posílám at ti poslouží, měj se a určitě se někdy uvidíme