Já psal " symbolický ". Mám rád víno, ale tomu se musí trochu rozumět. A tím nechci nikoho zatěžovat. Navíc jsem hrozně hubatej a ač vím, že se to nemá, říkám co si myslím a to je někdy problém, zvláště pak když ti dá někdo něco upřimně a vono to za nic nestojí.
Proto ti je dám " za úsměv "
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Všude dobře, tak co doma.
zdar priatelia. Túto tému by možno stálo za to "oprášiť". Máme veľký výber, cez klasiku predpísanú výrobcom až po ""irídiové" špecialitky. Má niekto konkrétnu skúsenosť s konkrétnymi sviečkami? Osobne by ma zaujímal názor hlavne majiteľov 1600viek, ale možno by sme to mohli aj trochu rozviesť na konkrétne typy motorov... ?
Koupil jsem svíčky normál podle katalogu který tam jsou pasaný a spokojenost
embemito píše:zdar priatelia. Túto tému by možno stálo za to "oprášiť". Máme veľký výber, cez klasiku predpísanú výrobcom až po ""irídiové" špecialitky. Má niekto konkrétnu skúsenosť s konkrétnymi sviečkami? Osobne by ma zaujímal názor hlavne majiteľov 1600viek, ale možno by sme to mohli aj trochu rozviesť na konkrétne typy motorov... ?
"Život je krátký, ale díky motorkám může být krásný"
Iridiové jsou lepší, hází větší jiskru, je lepší spalování, ale jsou choulostivější, hlavně na ulití, když máš mechanický sytič. Dávej, co předepisuje výrobce.
embemito píše:zdar priatelia. Túto tému by možno stálo za to "oprášiť". Máme veľký výber, cez klasiku predpísanú výrobcom až po ""irídiové" špecialitky. Má niekto konkrétnu skúsenosť s konkrétnymi sviečkami? Osobne by ma zaujímal názor hlavne majiteľov 1600viek, ale možno by sme to mohli aj trochu rozviesť na konkrétne typy motorov... ?