vn900 výfuk
vn900 výfuk
Ahoj,
minulý majitel odstranil plechové kryty na konci výfuku a já bych je tam chtěl vrátit zpět.
Nikde ale nemůžu sehnat.
Nemáte někdo? nebo nevíte de sehnat??
díky
minulý majitel odstranil plechové kryty na konci výfuku a já bych je tam chtěl vrátit zpět.
Nikde ale nemůžu sehnat.
Nemáte někdo? nebo nevíte de sehnat??
díky
Re: vn900 výfuk
a opravdu tam byly koncovky ?? tohle je z katalogu originálních dílů a nic nevidím?? který rok to je ??
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
2008. fakt tam byl, sundavaji se kdyz chces "poladit" vyfuk. videl jsem to na youtube:0) nechal tam i drzak na kterym ke to lrinytovany. na fotce je to videt. nejsou v chromu,ale matna cerna.
-
- Admin
Stejnou situaci jsem řešil na VN800.
Obávám se, že jestli jsou kryty z výroby přinýtované, tak se stejně jako pro VN800 nedodávají jako náhradní díl. Leda by dělal repliku někdo v Polsku nebo Číně.
Obávám se, že jestli jsou kryty z výroby přinýtované, tak se stejně jako pro VN800 nedodávají jako náhradní díl. Leda by dělal repliku někdo v Polsku nebo Číně.
-
- Vulcan Rider
Jsou tam přinýtované.Tím pádem je to bráno jako jeden díl.A jak píše Petr, tak to u nás asi těžko seženeš.
tak to jo Já jen žer na fotkách na googlu jsem viděl většinu tak jak to máš čili jsem to přikládal roku výroby...takže takto je to jak píšou kluci... a je to hezčí bez koncovky...
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
-
- Admin
Do jara daleko, tak si to stihneš i vyrobit. Jestli ti tam zůstaly držáky, tak ten kryt jsou jen dvě elipsy. Stačí to jen hodit na papír a orýsovat na plech. Pokud tedy nemáš v garáži CNCčko
držáky tam zůstaly a a s nima je to pěkně hnusný :o)
buď je uříznu, nebo dodělám plechy .o)
jinak posílám návod na tuning zvuku jednoho texaskýho jezdce:o))
https://www.youtube.com/watch?v=LDnhYdlc0GQ
buď je uříznu, nebo dodělám plechy .o)
jinak posílám návod na tuning zvuku jednoho texaskýho jezdce:o))
https://www.youtube.com/watch?v=LDnhYdlc0GQ
-
- Vulcan Rider
Pokud je tam nebudeš mít a nějak to nezaděláš tak můžeš narazit při STK.
-
- Vulcan Rider
Zajímalo by mě proč to někdo vůbec dělal.Každopádně bych přes papírovou šablonu udělal nové krytky.