Zapojení přídavných světel na VN 1700
Re: Zapojení přídavných světel na VN 1700
jo ty jsi takovej kripl jako já jo? Když tak se pak ozvi, já jsem doma a tady taky nakukuju
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
-
- Přítel klubu
tobě je co?
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
zlomenina krčku stehenní kosti.....od 3. února
-
- Přítel klubu
Tak už ale srostlý,ne??
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
doufám, že to srůstá, na jistotu to budu vědět až koncem příštího měsíce na magnetické rezonanci
Já se nestačím divit. spolek kryplov.
Pavliku, se divím, že jako Brněnský patriot nechodíš do MTT. tam ti zapojí aji kardiostimulátor na srdce. S drátkama si poradí raz dva.
Pavliku, se divím, že jako Brněnský patriot nechodíš do MTT. tam ti zapojí aji kardiostimulátor na srdce. S drátkama si poradí raz dva.
-
- Přítel klubu
ZKUSÍM
-
- Secretary
Kdepak origo. To je moc drahé. Nejlepší je vlastní výrobek to je vždy originál. Pošlu ti foto , včera jsem to dal dohromady, tak už zbývá jen zapojení elektriky.
-
- Přítel klubu
Nechápu. Origo čeho jako???chopperdedek píše:Kdepak origo. To je moc drahé. Nejlepší je vlastní výrobek to je vždy originál. Pošlu ti foto , včera jsem to dal dohromady, tak už zbývá jen zapojení elektriky.
-
- Secretary
Nechápu. Origo čeho jako???[/quote]
Omlouvám se za ten zmatek Psal jsem soukromou zprávu pro oldbajkera a rozjelo se z toho povídání o zapojení přídavných světel na VN 1500. A protože jsem nechtěl aby to téma uteklo z fora tak jsem poslední zprávu zkopíroval a vložil sem. Tak že přídavná světla mám namontovaná a schází mi jen zapojit. No a to již konečně také vím jak. Tak posílám fotku jak to vypadá
Omlouvám se za ten zmatek Psal jsem soukromou zprávu pro oldbajkera a rozjelo se z toho povídání o zapojení přídavných světel na VN 1500. A protože jsem nechtěl aby to téma uteklo z fora tak jsem poslední zprávu zkopíroval a vložil sem. Tak že přídavná světla mám namontovaná a schází mi jen zapojit. No a to již konečně také vím jak. Tak posílám fotku jak to vypadá
-
- Secretary
Pardon. Prosím u té druhé fotky je třeba lehnout si na bok
-
- Přítel klubu
Ani já ne.chopperdedek píše:..... schází mi jen zapojit. No a to již konečně také vím jak......
kde jsi přišel k tomu držáku?
-
- Secretary
Kus trubky, autogen, pájeno mosazí, vyleštěno a pak chrom
nemáš nějakého kamoše na chromy?