Hoši potřebuji poradit
Re: Hoši potřebuji poradit
Ti jsou dobří , měl jsem od nich řídící jednotku na krosce kterou jsem koupil z třetí ruky , poslal jsem jim jí tam na kontrolu a oni mi ji zkontrolovali zjistili že je v pořádku a dali mi na ni ještě 2 roky záruku , takže solidní borci...
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
-
- Officer
Kámo, to by němej neřek´, kdyby mu hubu rozbil . To samozřejmě vím co dělá řídící jednotka.
Myslel jsem co to znamená jako finančně, asi jsem to blbě napsal
Myslel jsem co to znamená jako finančně, asi jsem to blbě napsal
Šesťa píše:Řídí jednotka je to so ti řídí chod motorky. Mimochodem Čerf mi půjčil svoji řídící jednotku a motorka šlape jak hodinky.
Hlavně v klidu ....
-
- Vice President
Jooo takhle, no tak nová 30 000,- ale na doporučení Slováků jsem se díval na Polské Allegro a tam jsem ji našel za 2400,- jen se snažím přijít na to jak se domluvit aby mi to prodal. Na sms nereaguje a na email taky ne. Je to nějaký Kokot. Aspoň kdyby tam měl adresu, tak si pro to zajedu.
-
- Officer
S těma Polákama je to těžký - stejný problémy jsem měl, když jsem sháněl kufry - komunikace na ho.no
EASY RIDE - EASY LIVE
-
- Vulcan Rider
Tak to zkus přes Megneta vždyť půlka kluku že slovenská tam ten konex má.
-
- VROC SK
http://autofra.com/allegro/diely-automobily-a-dodavky
Nazdar Šesťo, skús cez tuto firmu, ja som už cez nich pár vecí bral, a v poho
Nazdar Šesťo, skús cez tuto firmu, ja som už cez nich pár vecí bral, a v poho