Přívěsný vozík na motorku
-
- Vulcan Rider
Re: Přívěsný vozík na motorku
Ne ne, jeden soukromý prodejce... v podstatě to ani nechce prodávat (inzerát byl velice šikovně maskován - objevil jsem ho čistě náhodou... vlastně ani nevím jak - asi osud...), ale na druhou stranu je mu líto nechat ji stát v garáži, protože má tak trochu jiné hobby... takže jsme se po cca třičtvrtěhodinovém rozhovoru tak nějak domluvili, že když se bude líbit a nebude problém po technické stránce - tak se bude stěhovat...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
-
- Přítel klubu
Iworku, nebuď naivní. Každý kdo chce dobře prodat, tak pláče jako nad hrobem své matky, že se s ní ani nechce rozloučit a že když ji nemůže plně užívat on, tak zrovna ty se mu zdáš jako ten nejlepší, který o ní bude dobře pečovat, tak ti ji tedy nechá, ale že má motorka svou cenu a to i srdeční, tak nemůže klesnout, nebo jen o malinko. Ty naopak k prodeji musíš přistupovat chladně a kdejakou byť malinkou chybičku dlouze okecávat, ale že tedy i když to bude stát hodně peněz, tak si ji vyřešíš. Za třičtvrtěhodinový rozhovor máš už doufám předjednanou slevu. Nevadí, v sobotu si vše řekneme. Dřív jsem kšeftoval s auty, tak věř, že vím o čem mluvím. Čau, měj se fajn a ať se ti zdá o novém stroji.
-
- Vulcan Rider
No, právě na to si tam beru tebe, a asi i Barta...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
-
- Přítel klubu
Tak to ji dá frajer zadarmo a ještě nám přibalí buchty na cestu.
Ivanhoe píše:No, právě na to si tam beru tebe, a asi i Barta...
-
- Vulcan Rider
Jj Iworku již jsme psali jinde. No takové dva tiché chlapce když bereš sebou tak ne že zadarmo ale ještě vám k ni da prachy ať už jedete pryč.
-
- Vulcan Rider
Škoda že nechceš tu 17ku Mica by mohl určit cenu opravy.
-
- Vulcan Rider
Uvidíme...
Já nevím, když nevyjde ta 15, možná... ale stejně... 15 je 15...
Já nevím, když nevyjde ta 15, možná... ale stejně... 15 je 15...
-
- Vulcan Rider
Určitě. Jsi muž činu a věřím že vybereš výborně.
Přesně... držím palečky ať Ti to dopadne co nejlépe...
Uvidíme...
Já nevím, když nevyjde ta 15, možná... ale stejně... 15 je 15...[/quote]
Uvidíme...
Já nevím, když nevyjde ta 15, možná... ale stejně... 15 je 15...[/quote]
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)