Chromování plastů
-
- Přítel klubu
Chromování plastů
Čau všichni. Mám známého, který koupil novou linku na lakování umělých hmot chromem. Teď jsem u něj nechal lakovat kastlíky sobě a Torukovi, tak přikládám fota, jsou pouze z mobilu, tak nejsou kvalitní, ale přivezu je Béďovi do Brna, tak si je tam můžete prohlédnout. Kdyby někdo z vás chtěl pochromovat nějaké díly z umělé hmoty (kastlíky, zrcátka, vršky tlumičů atd.), tak to mohu pro vás zajistit. Před tím měl starší linku (měl jsem od něj také kastlíky) a tam ten chrom byl trochu do čajova, na nové lince je chrom kvalitnější a hezčí. Schválně jsem to vyfotil s nářadím a výfukem, aby byl lépe rozpoznat případný rozdíl. Jedná se o lakování, tak údržba je stejná jako u každého barevného laku.
-
- Vulcan Rider
Re: Chromování plastů
No tak to nevypadá špatně. Micko na kolik vyjdou takové dvě srandy co máš udělané.
super Míco , moc pěkný...
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
-
- Přítel klubu
Když se ptáte na cenu, vyloženě láce to není, ale ten postup a složitost je zcela odlišná od normálního lakování a linka na toto chromování je dost drahá. Jeden kastlík vyjde na 1200 kč. Ovšem když jsem před lety toto chromování plastů sháněl ještě na VN 800, tak jsem to vezl až do Terezína, kvalita byla otřesná a jeden stál 1800 kč. Teď tady to myslím vychází 3 kč cm2 a kvalita je dobrá.
Jo, to není zase tak špatný.
Uvažuji o nachromování odřených plastů od bot.
-
- Přítel klubu
Jardo, když se rozhodneš, stačí mi to poslat, to platí pro všechny.
Jarda píše:Jo, to není zase tak špatný.
OK, ještě prosím termín - tzn. jak dlouho to bude trvat. Hábych na jarže nechódil pěšmo.
-
- Přítel klubu
Aby rozjel linku, musí toho mít více. Já čekal asi týden a půl.
Jarda píše:OK, ještě prosím termín - tzn. jak dlouho to bude trvat. Hábych na jarže nechódil pěšmo.