Drifter

Vše co se týká našich strojů
Míca
Přítel klubu

Drifter

Příspěvek Míca »

Ahoj všem. Chtěl bych vás poprosit, kdyby jste někdo věděl o bouraném drifterovi s motorem O.K., za nepřemrštěnou cenu, dejte mi prosím vědět na SZ. Moc děkuji. Mějte se hezky a ahoj.
Káča

Re: Drifter

Příspěvek Káča »

Ale drahý,přeci dobře víš,že tenhle typ měl dva motory-800 nebo1500.Tak jaký hledáš.A nebo se zeptej Ivet,ta ti to ujasní.Hezkej den kloučku! :cool
Míca
Přítel klubu

Příspěvek Míca »

Milý Káčo. Jsem přesvědčen, že jsou zde natolik inteligentní čtenáři (myslím, že všichni až na jednoho), kteří pochopí, jestliže je v žádosti absence motorizace, tak se jedná o Driftera a je jedno s jakou pohonnou jednotkou. Buď si jist, že kdybych měl namysli pouze jednu, zcela určitě bych to v popisku uvedl. Promiň bratříčku, že jsem opomněl tvou maličkost, příště to napíši doslovně a polopaticky a to ne pouze pro tebe, ale třeba i pro případné návštěvníky tohoto fóra, ubytovaných v Bohnickém zařízení. Přeji ti pohodový zbytek zimy a dále co nejméně škod na tvém duševnu, způsobených přemírou alkoholu. Mám tě totiž rád a jsem v duchu s tebou. Pá lásko. :D :D :D

Káča píše:Ale drahý,přeci dobře víš,že tenhle typ měl dva motory-800 nebo1500.Tak jaký hledáš.A nebo se zeptej Ivet,ta ti to ujasní.Hezkej den kloučku! :cool
Maruna
Přítel klubu

Příspěvek Maruna »

Co je to drifter? Polárník cestující na ledové kře?
Míca píše:Milý Káčo. Jsem přesvědčen, že jsou zde natolik inteligentní čtenáři (myslím, že všichni až na jednoho), kteří pochopí, jestliže je v žádosti absence motorizace, tak se jedná o Driftera a je jedno s jakou pohonnou jednotkou. Buď si jist, že kdybych měl namysli pouze jednu, zcela určitě bych to v popisku uvedl. Promiň bratříčku, že jsem opomněl tvou maličkost, příště to napíši doslovně a polopaticky a to ne pouze pro tebe, ale třeba i pro případné návštěvníky tohoto fóra, ubytovaných v Bohnickém zařízení. Přeji ti pohodový zbytek zimy a dále co nejméně škod na tvém duševnu, způsobených přemírou alkoholu. Mám tě totiž rád a jsem v duchu s tebou. Pá lásko. :D :D :D

Káča píše:Ale drahý,přeci dobře víš,že tenhle typ měl dva motory-800 nebo1500.Tak jaký hledáš.A nebo se zeptej Ivet,ta ti to ujasní.Hezkej den kloučku! :cool
Petr
Admin

Příspěvek Petr »

Kdepak, Maruno. Polárník je driftér, podle vzoru startér :D :D
Maruna píše:Co je to drifter? Polárník cestující na ledové kře?
Míca
Přítel klubu

Příspěvek Míca »

Pavliku, něco nepopsatelně krásného, když budeš hodný, tak ti to někdy ukážu. :D :D

[quote="Maruna"]Co je to drifter? Polárník cestující na ledové kře?

[quote="Míca"]Milý Káčo. Jsem přesvědčen, že jsou zde natolik inteligentní čtenáři (myslím, že všichni až na jednoho), kteří pochopí, jestliže je v žádosti absence motorizace, tak se jedná o Driftera a je jedno s jakou pohonnou jednotkou. Buď si jist, že kdybych měl namysli pouze jednu, zcela určitě bych to v popisku uvedl. Promiň bratříčku, že jsem opomněl tvou maličkost, příště to napíši doslovně a polopaticky a to ne pouze pro tebe, ale třeba i pro případné návštěvníky tohoto fóra, ubytovaných v Bohnickém zařízení. Přeji ti pohodový zbytek zimy a dále co nejméně škod na tvém duševnu, způsobených přemírou alkoholu. Mám tě totiž rád a jsem v duchu s tebou. Pá lásko. :D :D :D
Káča

Příspěvek Káča »

To mám nejradši,když se řekne,je to jedno,jedno je kolečko u trakače.Nescháníš náhodou 4kilo,vzhledem k Tvé obrovitosti,si myslím,že by Ti stačilo.Takže pro všechny,kteří by chtěli pomoci Mícovi:schánějte Driftera 400,von na tom stejně bude lítat jak jelito,eště by si mohl rozbít hubu!
Míca
Přítel klubu

Příspěvek Míca »

Milá Kačenko, vždy když se řekne, že sháníš nějaký tip a neurčíš vše co je pod tím, tak to znamená, že jde o ten tip a ostatní je jedno. Proto jsem nepsal ani barvu, tvar sedačky atd., jelikož je to také jedno, zrovna tak jako máš jedno kolečko ty, i ten trakař. A prosím, nerozhoduj o tom, co mi kdo má shánět, jak už jsem ti psal, ostatní to jistě až na tebe pochopili. Člověče, úplně to vypadá jako když se ti valí do hlavy emoce a zastírají ti mozek, poté píšeš i mnoho chyb. Proto ti kamaráde přeji co nejklidnější večer a i dny příští a kdyby se tak náhodou nestalo, tak si alespoň vyměň spodní prádlo. Budu ti držet palce. Pá brouku. :D :D :D

Káča píše:To mám nejradši,když se řekne,je to jedno,jedno je kolečko u trakače.Nescháníš náhodou 4kilo,vzhledem k Tvé obrovitosti,si myslím,že by Ti stačilo.Takže pro všechny,kteří by chtěli pomoci Mícovi:schánějte Driftera 400,von na tom stejně bude lítat jak jelito,eště by si mohl rozbít hubu!
Jarda

Příspěvek Jarda »

Milí zlatí chlapci. O žádném Drifterovi (s neupřesněnou motorizací) vůbec nic nevím. O známém, co má známého, taktéž nic nevím. Ale co jistojistě vím je to, že se vaše příspěvky krásně čtou a ji mi teplo u srdce, :heart když čtu tak hřejivé monology o našem přátelství. :hand
Nunymaster

Příspěvek Nunymaster »

Já to pochopil ( vzhledem k tomu že jak Káča tak Míca , jsou super lidi ) jako že se ,, kočkujou ,, a je to vše ve srandě jen takovbé popichování... mám je rád kluky ... :) :heart :heart :yes :)
Majitelé motocyklů HD tvrdí že na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek..... no a pak přišli Japonci a postavili z té hromady trubek první motocykl Vulkán aby se na tom dalo jezdit... :-)
Káča

Příspěvek Káča »

Mondieu,to sem z toho ouplně vedle,menší motory už se nedělali.Tak víš co,zaběhni si na šroťák,tam si najdi dva kastrůlky jako válce a dva pekáčky co by kartery a něco z toho ubastli,věřím Ti,seš šikovnej na ruce.Vraž to tam a můžeš u toho i vrčet.Jo apropo,co ten bobber,že by to bobr nebyl?Na bobra ani pankáče blatníky nepotřebuješ,že by indoš?Jo a zvedni si tu radlici a přestaň mi jezdit kolem baráku,ruší mně to u nicnedělání a čumnění na televizi. :head
Míca
Přítel klubu

Příspěvek Míca »

Káčo už dooost. Očividně o žádném bouraném drifterovi nevíš, tak už mi prosím neraď, i když si tvých rad velice vážím, bohužel jsou k ničemu mě i zbytku světa. Hele, od doby kdy jsem vyslovil svůj názor o motovlaku, tak jsi k neuklidnění a to už jsem ti slíbil, že s tebou pojedu po ose i přes to moře. Dokonce jsem ti zde slíbil, že pro tebe budu vše popisovat do nejmenšího detailu, takže když napíši, že nosíš červené trenky, tak nezapomenu dodat, že mají bílou šňůrku a hnědou proužku. :D Ty wole jednu radu jsi mi vlastně poskytl a to, že když budu příště něco shánět, tak to musím inzerovat někde, kam ty se v životě nedostaneš a to bude těžké, protože ty vlezeš všude, i na dámské záchodky. Takže tamní inzertní stěna, kam chodíš shánět služby, je pro mě také tabu. :D Tak Kačenko, nabízím ruku smíru a přátelství a rád bych podepsal smlouvu o neútočení a myslím to vážněji než Bašár. :inlove Hele a bobbeřík se už rýsuje, ještě pár sváru a znovu rozebrat a jde to na lak a já budu dělat motor a poté znovu sestavit a slibuji, že se pak můžeš svézt i když vím, že jezdit moc neumíš. :D
Takže ti podávám ruku přátelství a bratrství, narejpali jsme se do sebe už dost a já tímto s tím končím a na příště už tě budu pouze objímat kolem tvého krčku. :hand
Doprd..., teď mám trochu jiné starosti, předevčírem syn srazil večer na přechodě starou paní. Sice mu vstoupila až do boku auta a stála za hromadou sněhu ve tmě v černém oblečení, ale v tomto případě člověk nikdy neví. Má zlomených pět žeber asi o zrcátko, tak doufám, že se z toho paní brzy dostane a bude zcela v pořádku. Nejhorší je ten její věk, je jí skoro 80 let. Já zatím lítám po známých právnících, aby z toho blbec vyšel co nejlépe. Malé děti malé starosti, velké děti velké starosti.
Tak Kačenko, vše dobré a měj se co nejlépe, doufám, že se uvidíme v Brně a dáme spolu Jacka. Čau brácho

[quote="Káča"]Mondieu,to sem z toho ouplně vedle,menší motory už se nedělali.Tak víš co,zaběhni si na šroťák,tam si najdi dva kastrůlky jako válce a dva pekáčky co by kartery a něco z toho ubastli,věřím Ti,seš šikovnej na ruce.Vraž to tam a můžeš u toho i vrčet.Jo apropo,co ten bobber,že by to bobr nebyl?Na bobra ani pankáče blatníky nepotřebuješ,že by indoš?Jo a zvedni si tu radlici a přestaň mi jezdit kolem baráku,ruší mně to u nicnedělání a čumnění na televizi.
Káča

Příspěvek Káča »

Tak jo kloučku,nechám Tě na pokoji(jsem rád,že jsi ten vlak prodal),ale že jsme si hezky pokecali,což?Mladýho je mi líto,ať mu to dobře dopadne.Do Brna nejedu,páč jsou výstavy v Práglu a jenom du...... cho.. člověk může ve stejný termín dělat klubovou akci.Už takhle neni co dělat a v jeden termín se zase nerozdělim.Ale toho Jacka si s Tebou dám rád!
Martin
Officer

Příspěvek Martin »

To je krásný počteníčko. Normálně jsem si to musel přečíst celé hnedle od začátku. Kluci, vy jste úžasní :heart :heart :heart
Hlavně v klidu ....
Odpovědět