Chceteli, aby se zvedlo něco jiného, než na co myslí vaše polovička, tak tady je řešení za slušnou cenu.
http://promotorku.cz/53-zvedaky-moto
Zvedák
-
- Admin
Re: Zvedák
Pořídil jsem si Constands L, malinko doladil konstrukci a je fakt super.
-
- Přítel klubu
Já musel udělat navrch nástavec, protože dvoulitr má široký rám a také super. Je to rychlé.
Petr píše:Pořídil jsem si Constands L, malinko doladil konstrukci a je fakt super.
Taky jsem špekuloval tady vo těch vychytávkách, ale pak sem si řek, "na co", nemám garáž vedle obýváku, kdy bych se s tím mohl vysírat neomezeně v čase a náladě. Už jsem měl, měl našlápnuto, taky tady v té ceně, ale pak jsem zhodnotil zbytečnost pro mou potřebu.
Ale wehement stoličny je to suprovni.
Možná na kvítka do obejváku bych to využil.. to jo.
Míci, dobrej typ. chvala.
-
- Admin
Á, pán bude mít asi kardan .... Na řetěz je to vážně super.
Postman píše:Taky jsem špekuloval tady vo těch vychytávkách, ale pak sem si řek, "na co", nemám garáž vedle obýváku, kdy bych se s tím mohl vysírat neomezeně v čase a náladě. Už jsem měl, měl našlápnuto, taky tady v té ceně, ale pak jsem zhodnotil zbytečnost pro mou potřebu.
-
- Přítel klubu
Petr píše:Á, pán bude mít asi kardan .... Na řetěz je to vážně super.
Postman píše:Taky jsem špekuloval tady vo těch vychytávkách, ale pak sem si řek, "na co", nemám garáž vedle obýváku, kdy bych se s tím mohl vysírat neomezeně v čase a náladě. Už jsem měl, měl našlápnuto, taky tady v té ceně, ale pak jsem zhodnotil zbytečnost pro mou potřebu.
-
- Admin
Vážím si nabídky, ale díky. Ten Constands mi slouží dobře a stačí, že mi v garáži zabírá místo jeden harapák
Míca píše:Péťo, mám v garáži po 800vce ruční zvedák na zadní kolo. Je to rychlé, právě na mazání řetězu. Napiš, jestli ho chceš, pošlu ti ho.
-
- Přítel klubu
Jasně, mě to jen napadlo, když jsi napsal o mazání řetězu, protože jsem ho na to používal, bylo to rychlejší než používat hever a teď už mi také zabírá pouze místo, třeba ho ještě někdo upotřebí. Měj se.
Petr píše:Vážím si nabídky, ale díky. Ten Constands mi slouží dobře a stačí, že mi v garáži zabírá místo jeden harapák
Míca píše:Péťo, mám v garáži po 800vce ruční zvedák na zadní kolo. Je to rychlé, právě na mazání řetězu. Napiš, jestli ho chceš, pošlu ti ho.