Ahoj ahoj,
určitě máte na svém Vulcanu automatické vypínání blinkrů po průjezdu odbočením....je to moc šikovné, člověk se nemusí starat o vypínání....zjistil jsem, že to není úplně standard u jiných motorek, máte někdo zkušenost jestli se to dá nějak nastavit i jiných strojů - např. koupí nějakého přídavného relé, nebo něco takového...?
Zdraví, Peťan
automatické vypínání blinkrů
-
- Vulcan Rider
Re: automatické vypínání blinkrů
Koukám, že se chceš pustit do vylepšování Guzziny, co?...
Ale Vulcana z ní stejně neuděláš...
Ale Vulcana z ní stejně neuděláš...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
A Guzzina má blinkry?????????????, Já měl dojem , že Guzzisti dávaj znamení rukou, jako cyklissti.
Petimir píše:Ahoj ahoj,
určitě máte na svém Vulcanu automatické vypínání blinkrů po průjezdu odbočením....je to moc šikovné, člověk se nemusí starat o vypínání....zjistil jsem, že to není úplně standard u jiných motorek, máte někdo zkušenost jestli se to dá nějak nastavit i jiných strojů - např. koupí nějakého přídavného relé, nebo něco takového...?
Zdraví, Peťan
-
- Přítel klubu
Voyager to mel ale ja blinkry nepouzivam.
Jsem ze stare skoly
Jsem ze stare skoly
Doba je zlá a lidi sou špatný
-
- Vulcan Rider
A pravě proto mam VN abych nemusel řešit to vypínání
Petimiru, to je prdel, neměj z toho depreéze.
užij si tu Buzzinu.
užij si tu Buzzinu.
-
- Vulcan Rider
Máš dvě možnosti-jednodušší je zapojit čaové relé (dá se sestrojit s integrovaným obvodem časovač NE 555) s nastavitelným časem a nebo ta složitější,ale lepší s čítačem impulzů napojeným na rychloměr, kdy dosáhne počet impuzů nastavených v čítači rozpojí směrové světla( čím pojedeš rychleji tím dřív vypne a opačně.Když oslovíš nějakého kutila co se zabývá elektronikou a integrovanýmy obvody,tak Ti to za pár korun sestrojí.