razeni v perdeli
razeni v perdeli
Nemate nekdo zkusenost s tim,ze vam radici paka jakoby prokluzovala a nechtela radit??zustala mi viset trojka a radicka jezdi v plnem rozsahu a nelze zmenit rychlost...proste vuuuubec nic
Není umění se smát,když se ti chce brečet. Ale chlastat,když se ti chce zvracet!!
-
- Vulcan Rider
Re: razeni v perdeli
nieje problém len v páke ? či sa náhodou nepretáča rýchlostná páka na oske ktorá trčí z rychlostky . Mne sa to stalo zodrali sa zúbky v páke lebo bol povolený šrób ktorý tú páku zaisťuje.
VN2000
Priklanim se k tomu ze je ojeta ta radici hridel....uvidim az to rozhodi nekdo no :/
Není umění se smát,když se ti chce brečet. Ale chlastat,když se ti chce zvracet!!
Keve, a máš na té trojce v převodovce vůbec zuby ???
jestli ti je někdo nevylámal, víš jaká seš ukecaná držťka.
Jestlipak ti převodovka nešišlá ??? bez zubů, to dělá.
jestli ti je někdo nevylámal, víš jaká seš ukecaná držťka.
Jestlipak ti převodovka nešišlá ??? bez zubů, to dělá.
Drzka jsem,ale zuby si jen tak vylamat nenecham...ale jinak proste tam mam trojaka a radicka proste jakoby nezabira...nejspis ty vidlicky su dojebane...cili jestli se letos jeste potkame na motce,tak mi bez vesty a na ZXRu
-
- Secretary
Hele Kevine tak jezdi jen na trojku, nebude tě bolet noha a dýl ti vydrží spojkové lamely
Kdyby jsi potřeboval mám velmi šikovného opraváře ale je to na Kladně. Klidně zavolej
Kdyby jsi potřeboval mám velmi šikovného opraváře ale je to na Kladně. Klidně zavolej
Tak na to po praci koukal kolega a priklani se k nazoru ze je vypadla bo uvolnena ta osa na ktere jsou ty dve vidlicky...tak snad ma pravdu kazdopadne to musim nejdriv dostat dom nez to rozhodime