Technická - odlišný rozměr pneu
Re: Technická - odlišný rozměr pneu
To je ale pakárna, že?? Proč pořád vy chlapy musíte vymýšlet nějaké pi......., jan abyste měli něco jiného než ostatní?! Ve fabrice na tom dělalo stádo takových a vymysleli optimální řešení, tak proč to měnit?
To Petimir:Avon Cobra má bílé boky
To Kočička:Jako chlapy nepochopí ženský tak je to i naopak.Myslil sem,žes dost velká,abys to pochopila.
To Kočička:Jako chlapy nepochopí ženský tak je to i naopak.Myslil sem,žes dost velká,abys to pochopila.
ok, zkusil jsem taky nemají můj rozměr, ale naved si mě na overseas a zkusil jsem hledat v usa a tam je nějaká značka Shinko co dělá můj rozměr!! boží.
Kočičko - a vy nechcete každá vypadat hezky a hlavně nemít stejné šaty jako ta druhá??
Kočičko - a vy nechcete každá vypadat hezky a hlavně nemít stejné šaty jako ta druhá??
Hlavně žádnou paniku...
Peťo - není to trochu rozdíl? To vy kluci máte taky!
-
- Vulcan Rider
Čičí, to teda KECÁŠ - my to v uniformě přežijem, aly vy mít stejný hadry jedna jak druhá, tak jste v háji... my máme jiné hračky... klidně půjdeme vysypat koš ve slipech, i kdyby to bylo na sídlišti, ale vy - i kdyby to mělo být v lese na samotě, tak než s tím košem půjdete, tak strávíte hodinu před zrcadlem... a druhou před šatníkem... My nepřežijem mít stejnou motku (auto) jako soused... vy stejný šaty... - a z toho to všechno plyne...
P.S.: ale stejně Tě mám rád...
P.S.: ale stejně Tě mám rád...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
-
- Vulcan Rider
Dle zákona:
Jízda na úplně sjetých pneumatikách nebo pneumatikách jiného rozměru je 5 bodů ,
správní řízení 5000-10000 Kč (nelze blok.pokuta)a možný zákaz řízení 0,5 -1 rok
Jízda na úplně sjetých pneumatikách nebo pneumatikách jiného rozměru je 5 bodů ,
správní řízení 5000-10000 Kč (nelze blok.pokuta)a možný zákaz řízení 0,5 -1 rok
-
- Vice President
Zákon je zákon. Zákony jsou od toho aby se porušovala