No, vážení přátelé, jak jsem na srazu naříkal, že mám olejničku, že je v prdeli těsnění a pod., tak se musím svému Miláškovi omluvit - a přiznat, že já jsem nukleární hovado... Povedlo se mi totiž - a nikdo - včetně mého doktora - nechápe jak - utáhnout víčko nad ventilama tak dokonale, že se v něm po zahřátí vytvořily u tří šroubků vlásečnicové trhlinky, kterými ten olej valil... Dnes jsem vyměnil víčko - dotáhl jej opravdu něžně - řeklo by se pianno pianisimmo - a ejhle - SUCHO. Vytáhnu Miláška na světlo boží, že ho projedu - a uprostřed chladiče čůrek... Už jsem chtěl chytit nerva, ale... teklo to z druhé strany - od motoru. Prodřená hadice u termostatu... Opět celé rozebrat - uříznout půl cenťáku hadice - poskládat - a ejhle - už je to snad v pohodě... Uvidíme v sobotu - pokud se uvidíme...
Pevně doufám, že ano... aspoň s některými... Už se těším...
Olejnička
-
- Vulcan Rider
Re: Olejnička
No, doufám, že už je mám pro letošek vybraný... Myslím si, že už toho bolo na jedno leto dosť!...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
IVe, vyhoď ten motor do prdele a udělej si z toho odrážedlo.
Budeš mít krásné, airbruschované.
Možná bych jen vyměnil kola za tenčí, aby neměly takovej valivej odpor.
Budeš mít krásné, airbruschované.
Možná bych jen vyměnil kola za tenčí, aby neměly takovej valivej odpor.
-
- Vulcan Rider
To nebyla hlava, jen víčko na ventilech... a tam jsem se se svým momenťákem nedostal... Mám totiž takový nukleární hovádko jako jsem já... menší jsem si ještě nepořídil...
Jinak - cesta do Praglu a zpět - bez kapičky oleje...
Jinak - cesta do Praglu a zpět - bez kapičky oleje...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...