Zvedák na motorku

Vše co se týká našich strojů
Toruk
Secretary

Zvedák na motorku

Příspěvek Toruk »

Zdravím. Dnes jsem si koupil dle doporučení mého kamaráda zvedák na motorku. Supr přímo pro Kawasaki , bezva precizně provedeno a fantastická cena. Jen mohu doporučit. Masivní konstrukce a zvedá do 500 kg. Vyzvedl jsem si ho osobně ve skladu v Úžicích u Prahy, bezva jednání. Tady posílám odkaz http://www.uni-max.cz/motocyklovy-zvedak-nuzkovy/d/  Nové okno
Oldbajker

Re: Zvedák na motorku

Příspěvek Oldbajker »

já si ho teda udělal z autozvedáku a trochu práce, ale zase za ty prachy...... :yes
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
Toruk
Secretary

Příspěvek Toruk »

Jestli se nemýlím tak jsem ten tvůj viděl na motorkářích na obrázku a moc se mi líbil. Nicméně usoudil jsem že za ty prachy je to fantastická koupě.:)
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

asi se mýlíš, je to naprosto unikátní konstrukce, kterou nemohu zveřejnit dokud nebudu mít všechny patenty pohromadě.....
kecám, není na tom nic k vidění tak anu není důvod to fotit :)
Starý

Příspěvek Starý »

Zdravím, taky jsem to řešil, ale ještě nic nepořídil...chci se zeptat jak jsou ty posuvné opěrky vysoko od plošiny? Bo mám níž vanu než rám, tak ať to není zbytečné. A nebo si taky nějaký vyrobím :)
chopperdedek píše:Zdravím. Dnes jsem si koupil dle doporučení mého kamaráda zvedák na motorku. Supr přímo pro Kawasaki , bezva precizně provedeno a fantastická cena. Jen mohu doporučit. Masivní konstrukce a zvedá do 500 kg. Vyzvedl jsem si ho osobně ve skladu v Úžicích u Prahy, bezva jednání. Tady posílám odkaz http://www.uni-max.cz/motocyklovy-zvedak-nuzkovy/d/  Nové okno
Toruk
Secretary

Příspěvek Toruk »

Od plošiny jsou 5 cm. Takže když postavíš mašinu do roviny, někdo ti jí přidrží a zvedák zasuneš pod, ve vana ještě stále nad plošinou. Navíc jsou v šroubovém pouzdře a dají se přizvednout cca na 9 cm.
Patejl
VROC SK

Příspěvek Patejl »

jo je dobrý, mám ho dva roky a dá se jím zvednout většina motorek
Jen idiot dělá jednu a tu samou věc stále stejně, a očekává jiné výsledky.
Postman

Příspěvek Postman »

Cena na tom zvedáku je velmi zaujmavá. ale zdá se mi to dost lagric. není lepší se držet hesla "Laciný, dvakrát placený"??
Až vyrostu a budu velkej kluk, tak si koupím tuten od Louise. vypadá dostfest, má krásnou červenou barvu, zvedne buldozer.
A můžeš s ním popojíždět, jinam, když zavazíš zrovna manželce v kuchyni při vaření.

http://www.mtt-brno.cz/motorka/hevery_z ... cky-zvedak  Nové okno
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

dobrá mašina :yes
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

Toruk
Secretary

Příspěvek Toruk »

Určitě krásná volba. Jenže já jsen skromný člověk skoro jako Lenin :D Mě stačí tuten. :D
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

Lenin?? neznám.... :think asik taky nějakej motorkář ne?
Starý

Příspěvek Starý »

Možná jezdil, ale už dojezdil :D
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

.....na auroře
Postman

Příspěvek Postman »

:D Skromnost je převlečená lakota. Neškudli.
chopperdedek píše:Určitě krásná volba. Jenže já jsen skromný člověk skoro jako Lenin :D Mě stačí tuten. :D
Odpovědět