To pořešíme, říkají o mě, že jsem nekonečně šikovnej..........
Kočička píše:To je právě ten důvod, proč taky nestojím ve frontě na vlajky. Jednak nevím, kam je umístit a pak nevím o žádným šikovným kutilovi, který by mi to vymyslel. Delaney už ví, jak to instaluje?
Vymejšlej, ale poprosil bych trochu méně Portudálku, aby náprava škod nebyla vysoká.
[quote="Postman"]To pořešíme, říkají o mě, že jsem nekonečně šikovnej..........
Kdyz je nebudes mit na motorce, tak je muzes vyvesovat z oken na 1. maje
Kočička píše:To je právě ten důvod, proč taky nestojím ve frontě na vlajky. Jednak nevím, kam je umístit a pak nevím o žádným šikovným kutilovi, který by mi to vymyslel. Delaney už ví, jak to instaluje?
Škoda, my máme okna pouze do zahrady a tam by to nebylo vidět.
Dante píše:Kdyz je nebudes mit na motorce, tak je muzes vyvesovat z oken na 1. maje
Já jsem vyrobil z nerez plechu delší objímku na zasunutí držáku vlajky a přišrouboval jsem ho na držák opěrky
vlajku sundám pouhým vytažením z držáku. Tyčku jsem obalil kouskem koženého tenkého pásku aby měl řádné držení
jezdím tak už cca 6 let a nikdy mi vlajky neuletěly a hlavně mi nezavazí ve výhledu a mamina si taky nestěžuje že zavazí.
soren píše:Já jsem vyrobil z nerez plechu delší objímku na zasunutí držáku vlajky a přišrouboval jsem ho na držák opěrky
vlajku sundám pouhým vytažením z držáku. Tyčku jsem obalil kouskem koženého tenkého pásku aby měl řádné držení
jezdím tak už cca 6 let a nikdy mi vlajky neuletěly a hlavně mi nezavazí ve výhledu a mamina si taky nestěžuje že zavazí.
No ja to mam podobne jako Soren...Drzak na strane prichycen k drzaku operky....dnes je vezu na opiskovani a komaxit,tak uvidime..Len pak poresit tycky,bud lamino bo nerez,to se jeste uvidi.Ale vzhledem k tomu ze bych je mel rad v drzacku alespon zajistene kridlovkou zespod,tak zrejme vyhraje nerez hlazenka se zavitem dole...
Není umění se smát,když se ti chce brečet. Ale chlastat,když se ti chce zvracet!!
Když je to zeď nářků, tak tu brečím, že se tu v tom foru neustále topím a chybí mi ten slíbený kalendář akcí. Blbě se tu orientuji, ale to je asi má chyba, prostě já a počítač ... . Už se těším na jaro a doufám, že se s Vámi letos vícekrát uvidím. Nejdřív asi v březnu na výstavě. Čus