Prodloužení na přední blatník

Vše co se týká našich strojů
Pavlys
Přítel klubu

Prodloužení na přední blatník

Příspěvek Pavlys »

Ahoj, máte někdo na mašině zástěrku na přední blatník? Na netu to na Vulcána nevidm, třeba tam pasuje jiná. Díky.
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Oldbajker

Re: Prodloužení na přední blatník

Příspěvek Oldbajker »

pasuje tam krásně kapesním nožíkem vytvarovaná rohožka :)
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

oldbajker píše:pasuje tam krásně kapesním nožíkem vytvarovaná rohožka :)
Jak to ale přichytit, vrtat do blatníku je trošku zvěrstvo....přilepit????????
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

podle mě už je zvěrstvo samotná zástěrka :D
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

oldbajker píše:podle mě už je zvěrstvo samotná zástěrka :D
bordel mi chčije na chladič...........
Postman

Příspěvek Postman »

nazdar chlape, ty taky žiješ ,\,, několikrát jsem ti zvonil na vrátka a domeček je prázdný. nik neotvírá.
taky se ozveš, jen když potřebuješ ideově podojit osazenstvo. :D :D :D
na tu zástěrku se vykašli. není vůůůůbec pěkná, nehodí se na to. to by sis taky mohl namohlovat tu antistatickou svodnou gumu, co se dávala na auta. takovej bazmek na hovno. Pamatuješ ?? Mohl bys.
Postman

Příspěvek Postman »

A ty ho nenaváděj k takovým zvěrstvům. :D :D :D
Fery píše:Tady máš inspiraci...
http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=47199  Nové okno
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Tak nic, já myslel, že kde už se ptát...nenapadlo mně, že by to někdo viděl takto. :think
Postman píše:.........taky se ozveš, jen když potřebuješ ideově podojit osazenstvo......
Džuzba
Officer Treasurer

Příspěvek Džuzba »

Neber to osobně ,von postman je někdy moc rychlej :D :D

[quote="Pavlys"]Tak nic, já myslel, že kde už se ptát...nenapadlo mně, že by to někdo viděl takto. :think
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

A moc chytrej :P jako delfín. Skoro :skleb
Džuzba píše:Neber to osobně ,von postman je někdy moc rychlej :D :D
Pavlys píše:Tak nic, já myslel, že kde už se ptát...nenapadlo mně, že by to někdo viděl takto. :think
Postman

Příspěvek Postman »

Jirko , no ty aby sis nepřisolil. .-.-.-.-.-. , já bejvám rychlej tak po obědě, kávičce a cigárce. to je pak fofr. taktak stíhám.
Ale Pavliku, neber to nijak zle, já jen chtěl sdělit, že jsi stále ilegál a nikde tě není vidět. Ani slyšet natož číst.
Jinak v poho.
Džuzba píše:Neber to osobně ,von postman je někdy moc rychlej :D :D
Pavlys píše:Tak nic, já myslel, že kde už se ptát...nenapadlo mně, že by to někdo viděl takto. :think
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Blbost, nezlobil jsem se, jen rejpnul. To je ta potíž psanýho slova... :inlove

[quote="Postman"]Jirko , no ty aby sis nepřisolil. .-.-.-.-.-. , já bejvám rychlej tak po obědě, kávičce a cigárce. to je pak fofr. taktak stíhám.
Ale Pavliku, neber to nijak zle, já jen chtěl sdělit, že jsi stále ilegál a nikde tě není vidět. Ani slyšet natož číst.
Jinak v poho.
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Nemohl jsem to vydržet a koupil jsem to a po vybalení zbalil a poslal zpět. Uznávám, je to zvěrstvo.
oldbajker píše:podle mě už je zvěrstvo samotná zástěrka :D
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

:clap
Odpovědět