Zadni tlumice

Vše co se týká našich strojů
Venda

Zadni tlumice

Příspěvek Venda »

Poradte mi na kolik foukat zadni tlumice u Nomada? Z manualnu nejak moudrej nejsem. Resp. nemate nekdo ke stazeni manual? Diky
Oldbajker

Re: Zadni tlumice

Příspěvek Oldbajker »

prošel sis manuály na motorkářích?
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
Venda

Příspěvek Venda »

jj...diky za odpoved
Postman

Příspěvek Postman »

Ááááááááááááááááá, Venda je dóóótníkář ????

http://vecernikol.cz/co-se-stalo/zpravo ... a-42-minut  Nové okno

:x :x :x :x :x
Venda

Příspěvek Venda »

Postman: :)))) pouze prilezitostne...:))))
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

ale tváříš se tak, že by si druhej hned dal taky. A to jsem zapřisáhlý nefumátor :D
Soren
Přítel klubu

Příspěvek Soren »

Venda píše:Poradte mi na kolik foukat zadni tlumice u Nomada? Z manualnu nejak moudrej nejsem. Resp. nemate nekdo ke stazeni manual? Diky
už jsi to zjistil? já mám ty lumiče taky a dost by mě to zajímalo. :yes
Venda

Příspěvek Venda »

Nezjistil, z manualnu moc moudrej nejsem... Nejak to vykoumam a dam vedet
Oldbajker

Příspěvek Oldbajker »

tak jsem tu stáhnul hned ten první manual
http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=75 ... nout&scr=0  Nové okno
od strany 367 máš popis zadních tlumičů vč. tlaku. Sice je to meanstreak, ale podle mě to bude stejné. pokud umíš anglicky asi jak já, buď ti to někdo přeloží a nebo používám http://translate.google.com/  Nové okno
snad ti to k něčemu bude
Delaney
Vulcan Rider

Příspěvek Delaney »

Mám pocit, že tohle se tady řešilo před časem asi ještě na starém foru. Otázka na admina, zda existuje něco jako záloha, i když pochybuji.
Vzájemná úcta a respekt.
Postman

Příspěvek Postman »

není novej admin jinej než starej ????????, mám v tom už googláš.
Péti, a jak je s paží?? jak jde rehabilitace ?? už zvládáš pohyby pod kostrčí ?? manipulaci s prsty, jako je obemknutí, ??
Trénuj. aby jsi mohl svírat. :D
Delaney píše:Mám pocit, že tohle se tady řešilo před časem asi ještě na starém foru. Otázka na admina, zda existuje něco jako záloha, i když pochybuji.
Delaney
Vulcan Rider

Příspěvek Delaney »

Měli jsme také přechodné období, neumím určit, kdy se ta diskuze odehrála. :think
Vzájemná úcta a respekt.
Fery

Příspěvek Fery »

U Nomáda je tlak měnivej podle kvality cesty. Čím vyšší tlak, tím tvrdší tlumič. Na horší cesty tedy tlak nižší. Max. můžou být 3 atmosféry, při vyšším tlaku hrozí poškození gufer. Může se to foukat kompresorem s omezovačem tlaku na 3 atm. Chce to mít manometr přímo na šlauchu, protože množství vzduchu je tam malé a při měření klasickým manometrem ti vlastně okamžitě uteče. Pozor na dofukování u benzinek, tam mají seřízený tlak tuším kolem 6 atmosfér. Pokud si to pustíš do tlumičů, nenávratně si poškodíš gufera a bude to na výměnu.....Asi tak.....
Venda

Příspěvek Venda »

Kompresor s omezovacem tlaku... Hmmmm, poradite kde se k tomu dostat? Pripadne cim to jinym foukat???
Odpovědět