kardan na VN 750

Vše co se týká našich strojů
Ladyinblack
Přítel klubu

kardan na VN 750

Příspěvek Ladyinblack »

kluci nevíte někdo, kde by se co dalo sehnat na tu moji mašinku? kardan selhal..... :(
Káča

Re: kardan na VN 750

Příspěvek Káča »

To musíš upřesnit co selhalo,celej kardan bude stát kilo,což je tak dvakrát tolik co Tvuj mazlik.
Ladyinblack
Přítel klubu

Příspěvek Ladyinblack »

ozubení na hlavní hřídeli u zadního kola se nějak očesalo....
Káča

Příspěvek Káča »

Těch možností je spousta,zaleží na prioritách.Nový-origoš Kawa,ale já bych spíš dal přednost partsdepot,nebo starší věci na vrakáčích či na e-bay,no a nebo eventuelně podle mího by to šlo aji opravit.
Ladyinblack
Přítel klubu

Příspěvek Ladyinblack »

nové vůbec ,leda starší,nebo ještě zkusíme možnost repasovat ve Zbrojovce,dělají se tam ozubená kola......já jen kdyby někdo o něčem náhodou věděl... :)
Šesťa
Vice President

Příspěvek Šesťa »

Marci jestli máš možnost někde nechat udělat to ozubené kolo tak si ho nech udělat. Zkontroluj si ale i proti kus a hlavně je tam důležitá tvrdast. To bude asi nejlevnější řešení.
Jinak ve Zlíně je firma co se tím zabývá.
Fery

Příspěvek Fery »

Můžu se zeptat jak se to projevilo, nebo jak jsi to vlastně objevila? Bylo to zničehonic, nebo postupně?....

Ladyinblack píše:ozubení na hlavní hřídeli u zadního kola se nějak očesalo....
Postman

Příspěvek Postman »

To ozubení je vyměnitelný nebo je pevný součástí hřídele ? Všechno se dá nějak zmoglovat. dej víc inoramací, na kterých se dá stavět. toto je jak hádanka. :blush
Ladyinblack píše:kluci nevíte někdo, kde by se co dalo sehnat na tu moji mašinku? kardan selhal..... :(
Ladyinblack
Přítel klubu

Příspěvek Ladyinblack »

hádanka je vyřešena... volal mi kamoš,že sehnal origoš starší díly přímo na moji mašinku a už je to i vyměněno,ani nevíte děcka jak se mi ulevilo :)
Soren
Přítel klubu

Příspěvek Soren »

tak to gratuluji, kolegovi praskla hřídel přímo v převodovce, takže rozdělat motor, sehnat díl a letos to už asi nestihne no prosrě smůla.
Kuba71

Příspěvek Kuba71 »

Jo já ten kámen slyšel jak ti spladl ze srdce :D věřím, že se ti ulevilo a hurá to pořádně protáhnout :) Hlavně ad ti to jezdí :)
Pavlys
Přítel klubu

Příspěvek Pavlys »

Přeju ti, že to šlo tak rychle opravit.
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Ladyinblack
Přítel klubu

Příspěvek Ladyinblack »

kluci díky !!! je to super, už jezdím :wasntme
Oldáno
Přítel klubu

Příspěvek Oldáno »

Jen jezdi, jezdi........za chvíli bude chumelit :D
Franta
Přítel klubu

Příspěvek Franta »

jenom ne ten bilej sarajt....to zas bude..chodit se divat do garaze pac nic vic nemuzes....
Odpovědět