MP3 DO HELMY
-
- Přítel klubu
MP3 DO HELMY
Zdar bratři, potřebuju abych měl mp3 do helmy, tedy jen placatá sluchátka a ven konektor. Ne interkom, ne přípravu na vysílačku a ne navigaci.
Na webu to vidím je na nějakým portálu „veselé lampiony“ či jak (nechci to znovu hledat, protože to vypadá nějak divně.
Takže – Help please!!!!!!!!!!
Na webu to vidím je na nějakým portálu „veselé lampiony“ či jak (nechci to znovu hledat, protože to vypadá nějak divně.
Takže – Help please!!!!!!!!!!
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
-
- Officer
Re: MP3 DO HELMY
Nestačili by ti ty sluchátka do uší, když to máš mít i s konektorem ven?
Po něčem se podívám, ale vlastní zkušenost nemám. Pouze s interkomem, kde samozřejmě mp3 jede jak víno
Po něčem se podívám, ale vlastní zkušenost nemám. Pouze s interkomem, kde samozřejmě mp3 jede jak víno
Hlavně v klidu ....
-
- Přítel klubu
Martine do uší, jako ty pecky, ty strašně bolí.......musí to být placky.
Martin píše:Nestačili by ti ty sluchátka do uší, když to máš mít i s konektorem ven?
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
-
- Přítel klubu
-
- Vulcan Rider
Mám dvě sady nepoužité(teda u jedné je přeletovaný konektor-chtěl jsem to na vysílačky).Můžeš je zkusit a pak se domluvíme.Cena bude velice příznivá
-
- Přítel klubu
Kup si sluchatka co netlaci. Maji ruzny nastavce.
Pavlys píše:Martine do uší, jako ty pecky, ty strašně bolí.......musí to být placky.
Martin píše:Nestačili by ti ty sluchátka do uší, když to máš mít i s konektorem ven?
Doba je zlá a lidi sou špatný
-
- Přítel klubu
Ok, tak jo. Prozvoň mně, zavolám a domluvíme se.
Čerf píše:Mám dvě sady nepoužité(teda u jedné je přeletovaný konektor-chtěl jsem to na vysílačky).Můžeš je zkusit a pak se domluvíme.Cena bude velice příznivá
-
- Přítel klubu
Zdá se, že Čerf to jistí
[quote="Dante"]Kup si sluchatka co netlaci. Maji ruzny nastavce.
[quote="Dante"]Kup si sluchatka co netlaci. Maji ruzny nastavce.
-
- Vice President
Já jsem se díval po něčem takovém https://www.smarty.cz/samsung-HM6400-bl ... 70/Produkt
Ale jak říká Pavlys asi by to hodně tlačilo. Někdo by to mohl vzít na slet ať si to prohlídneme
Ale jak říká Pavlys asi by to hodně tlačilo. Někdo by to mohl vzít na slet ať si to prohlídneme
-
- Přítel klubu
No ne Šesťo BY to tlačilo, ale zkusil jsem to, tlačí to jako hovado
Šesťa píše:Já jsem se díval po něčem takovém https://www.smarty.cz/samsung-HM6400-bl ... 70/Produkt
-
- Vice President
Já jsem zkoušel klasické pecky a v celku to šlo. Ono taky záleží jakou máš přilbu
-
- Přítel klubu
No jo Šesťo, to bych musel mít tu hockeyovou s volnejma ušiskama nebo jinej brain poklop.
Šesťa píše:Já jsem zkoušel klasické pecky a v celku to šlo. Ono taky záleží jakou máš přilbu
-
- Přítel klubu
Dík Martine, ty sluchátka jsou skvělý, nymontoval jsem je manželce do helmy (málem jsem napsal "do hlavy").
A díky obětavý a přeochotný Čerfe, ty sluchadla od tebe mám já, dík a dík
A díky obětavý a přeochotný Čerfe, ty sluchadla od tebe mám já, dík a dík