Chtěla by tam svíčku
-
- Přítel klubu
Chtěla by tam svíčku
Zdravím bratři a sestři, moje VN 1700 by tam asi chtěla novo svíci , ale jak se k ní dostat,?? Moje montérská odvaha skončila výměnou vzduchovýho filtru. Zírám na to... přece není možný, abych kvůli tomu serval nádrž, že ne???
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
-
- Přítel klubu
Re: Chtěla by tam svíčku
Takže nádrž musí dolů, chápu dobře?
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
-
- Přítel klubu
Chápeš dobře bratře, tím to ale nekončí. Musíš mít speciální klíč na tu svíci a navíc je to speciální svíce . Máš ji vubec ???
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Všude dobře, tak co doma.
-
- Přítel klubu
Ale svíce se mění po 48000 km to snad nemáš najeto.
-
- Přítel klubu
Protože pokud ano, měl by jsi vyměnit i řemen a pulejku a všechno. Nachystej si 25 - 30 000 Kč ( podle toho jak to dokážeš koupit ) ale protože tě mám vcelku rád, rád ti pomůžu
-
- Přítel klubu
Díky tobě Berdo za nabídku pomoci, totiž-nejde ani tak o výměnu, to jsem psal jenom kvůli tomu,abych mohl použít ten poeticky elegantní nadpis tématu. Pravda ale je, že furt myslím na to,jak mně Postmen na jaře nabádal, jestli mám profouklý svíčky tak jsem myslel, že je vyndám,ošudlím a bude hotovo.
Tvoje slova o nějakých divných číslech mně poněkud zneklidněla
A dotaz - co je to PULEJKA?
Budu hádat:
a) Součást vratiplachty, která slouží k lepšímu nabírání vzduchu.
b) Kamčatský lidový tanec na oslavu ukončení podzimního přesunu sobů do zimních stanovišť.
c) Součást parní mlátičky, která je určena k sekundárnímu přenosu síly od parního stroje k cepišti.
Tvoje slova o nějakých divných číslech mně poněkud zneklidněla
A dotaz - co je to PULEJKA?
Budu hádat:
a) Součást vratiplachty, která slouží k lepšímu nabírání vzduchu.
b) Kamčatský lidový tanec na oslavu ukončení podzimního přesunu sobů do zimních stanovišť.
c) Součást parní mlátičky, která je určena k sekundárnímu přenosu síly od parního stroje k cepišti.
Berda píše:.............. měl by jsi vyměnit ................pulejku.
-
- Přítel klubu
Pavlys všechno špatně. Nic jsi nevyhrál, jen mi koupíš pivo
Půlejka je to zadní zubatý kolo, který přenáší tah řemenu. Pak je ještě v motoru to malý. ( nevím jak se tomu říká) V každým případě po 48 000 musíš vyměnit všechno. A je to mastný. Na svíčky kašli, jsou tam iridiový taky na 48 000 Km. Postman ani neví co to je.
Jenže ty Iridiový svíčky se relativně špatně shání a stojí taky baťoh. ( aspoň když já tu Kawu kupoval ) Takže já si je vozím, ale s vědomím toho, že výměna je skoro patová protože na to je třeba speciální klíč který běžný servis asi nemá. (úzký a dlouhý) Jakr si ho prý musel nechat stočit na soustruhu.
Půlejka je to zadní zubatý kolo, který přenáší tah řemenu. Pak je ještě v motoru to malý. ( nevím jak se tomu říká) V každým případě po 48 000 musíš vyměnit všechno. A je to mastný. Na svíčky kašli, jsou tam iridiový taky na 48 000 Km. Postman ani neví co to je.
Jenže ty Iridiový svíčky se relativně špatně shání a stojí taky baťoh. ( aspoň když já tu Kawu kupoval ) Takže já si je vozím, ale s vědomím toho, že výměna je skoro patová protože na to je třeba speciální klíč který běžný servis asi nemá. (úzký a dlouhý) Jakr si ho prý musel nechat stočit na soustruhu.