Pneumatiky
-
- Officer
Pneumatiky
Tak co, kdo na jakých jezdíte a jakou máte s nimi zkušenost? Já jezdím na černých a momentálně značku nevím, ale když je mám dobře naplněný plynem, tak se jede dobře. Za sucha teda jo, za mokra nevím, protože to jsem na těchto ještě nebyl.
Hlavně v klidu ....
-
- Vulcan Rider
Re: Pneumatiky
Přátelé, kdyby měl někdo typ kde koupit 180/70-15 76H běloboká, dejte vědět. Díky
Vzájemná úcta a respekt.
-
- Vulcan Rider
To je Šesťo možné, ale takhle širokou gumu nemá ani vn 1700, natož vn 1600, tu holt má jen vn 900
Šesťa píše:Já mám dojem že Drobec chtěl bílé.
Vzájemná úcta a respekt.
To bylo řečeno hodně odborně, vůbec jsem tomu nerozuměla, ty jezdíš na pneumatikách??? I am blond
Martin píše:Tak co, kdo na jakých jezdíte a jakou máte s nimi zkušenost? Já jezdím na černých a momentálně značku nevím, ale když je mám dobře naplněný plynem, tak se jede dobře. Za sucha teda jo, za mokra nevím, protože to jsem na těchto ještě nebyl.
-
- Přítel klubu
když tak probíráte pneumatiky, tak bych potřebovala poradit, jakou koupit na předek,už je pokročile jetá...
-
- Vice President
Jelikož dělám v Barumu a tam známo se pneumatiky vyrábějí, tak ti velmi rád poradím. Černou a kulatou
Ladyinblack píše:když tak probíráte pneumatiky, tak bych potřebovala poradit, jakou koupit na předek,už je pokročile jetá...
-
- Přítel klubu
jejda šestíku,já potřebuji rozumnou radu,vtipy si nech do postmanovy chvilky poezie...
-
- Vulcan Rider
-
- Přítel klubu
Šesťo, já myslel, že děláš doma ????
Šesťa píše:Jelikož dělám v Barumu a tam známo se pneumatiky vyrábějí, tak ti velmi rád poradím. Černou a kulatou
Ladyinblack píše:když tak probíráte pneumatiky, tak bych potřebovala poradit, jakou koupit na předek,už je pokročile jetá...
-
- Vulcan Rider
ja mám 180/70 R16 a na niektorom internet obchode som našje aj biele boky . Ja mám obuté Metczeleri a som s nimi spokojní dobre držia aj na mokrej ceste
najazdil som zatiaľ 9600 km a ešte asi 2000 vydržia a možno aj viac . Teraz som pozeral na Dunlop D407 180/65 R16 a tie som tuším našiel aj s bielymi
bokmi , tieto by mali vydržať vraj aj okolo 1700 km , či to je pravda a aké má vlastnosti to neviem.
najazdil som zatiaľ 9600 km a ešte asi 2000 vydržia a možno aj viac . Teraz som pozeral na Dunlop D407 180/65 R16 a tie som tuším našiel aj s bielymi
bokmi , tieto by mali vydržať vraj aj okolo 1700 km , či to je pravda a aké má vlastnosti to neviem.
Delaney píše:To je Šesťo možné, ale takhle širokou gumu nemá ani vn 1700, natož vn 1600, tu holt má jen vn 900
Šesťa píše:Já mám dojem že Drobec chtěl bílé.
VN2000
-
- Vulcan Rider
Určitě máš kamaráde pravdu, no já jsem "16" nehledal, mám "15"
Vzájemná úcta a respekt.
-
- Vulcan Rider
mne radili na predok Dunlop D404 , ja mám Metczeler Maraton ME880 vpredu aj vzadu a sú dobré
Bridgeston som mal na drag star650 ale neviem ktorí tip ale tie sa strašne šmýkali odvtedy som na Bridgeston zanevrel.
Bridgeston som mal na drag star650 ale neviem ktorí tip ale tie sa strašne šmýkali odvtedy som na Bridgeston zanevrel.
VN2000
-
- Vulcan Rider
aha asi som už prepracovaný to som si nejako poplietol tak potom nič pardon
Delaney píše:Určitě máš kamaráde pravdu, no já jsem "16" nehledal, mám "15"
VN2000
-
- Vulcan Rider
Za dob neodvolatelného prezidenta jsme měli možnost koupit pneu na kub u "nějakého" velkoobchodu (VO) někde na Ostravsku. Nešlo o to, že by klub někomu platil pneu, ale VROC měl u tohoto VO bonus a nakupovalo se za velice dobré ceny. Již si nepamatuji, co to bylo za VO, ( je dost možné, že by to věděl Berda, Džuzba případně Čerf ). Cena sady byla cca o 1800 – 2500,- Kč nižší než jsou běžné ceny u pneuservisů. Dodávka poštou byla do tří dnů. Výběr byl ohromný.
Já jezdím na Bridgestonkách a myslím si, že jsou to velmi dobrý gumy. Zároveň bych chtěl upozornit na staré gumy byť mají dobrý vzorek. Je to na průser, ta guma je tvrdá a chová se jako sjetá.
Mám nepříjemnou zkušenost - mohl bych o tom dost dlouho vyprávět !
Myšlenku s VO by bylo vhodné oprášit a pokud nenajdeme původní VO,
myslím si, že se nechá najít jiný, který nám dá dobré ceny. Pokud ucítí, že odebereme ročně 5 – 10 sad bude s námi kamarádit.
Já jezdím na Bridgestonkách a myslím si, že jsou to velmi dobrý gumy. Zároveň bych chtěl upozornit na staré gumy byť mají dobrý vzorek. Je to na průser, ta guma je tvrdá a chová se jako sjetá.
Mám nepříjemnou zkušenost - mohl bych o tom dost dlouho vyprávět !
Myšlenku s VO by bylo vhodné oprášit a pokud nenajdeme původní VO,
myslím si, že se nechá najít jiný, který nám dá dobré ceny. Pokud ucítí, že odebereme ročně 5 – 10 sad bude s námi kamarádit.