A udělali jsme dobře. Otestovali jsme ji při jízdě v Alpách, kde jsme strávili denně cca 10 hodin na cestách. Interkom fungoval absolutně skvěle!!! Slyšitelnost k nerozeznání od telefonování doma v obýváku. Samozřejmě nad rychlost 120 km/h nebylo už tak dobře rozumnět.
Tento interkom dokáže připojit max. 4 jezdce, telefon přes bluetooth nebo audio přes kabel. Muziku mám nahranou v telefonu, takže neřeším další zařízení na moto. Rádio je v telefonu taky, takže bez problému.
Tato hračka pro dva jezdce stojí cca 4100,- Kč, což je oproti jiným zařízením super cena. Další výhodou je, že ovládání je na rukojeti, tzn. nemusím nikde hrabat po helmě, abych si přepnul na Frantu nebo Pepu. Takže větší bezpečnost. Další důležitá věc je, že mi nikde nečouhají žádné dráty......
Zkrátka, pokud někdo plánujete koupit něco takového, tak rozhodně doporučuju Easy Talkie R4. Jednak to máme vyzkoušeno, jednak když se nás někde sleze víc, tak mezi sebou můžeme komunikovat a vše za dobrou cenu. Kupoval jsem to ve Zlíně TADY