Řidítka

Vše co se týká našich strojů
Odpovědět
Petr
Admin

Řidítka

Příspěvek Petr »

Míca píše: Péťo, já jsem na osmistovku dával řidítka hodně vysoké, že jsem je měl ve výšce ramen a elektrika mě stačila původní, jen jsem ji táhl jinudy. Hadici k brzdě mi udělali za stovku, kde dělají tlakové hadice na hydrauliku.
Drobec píše: Ahoj aké riaditka si kupoval a kde a za koľko? Mohol by si hodiť sem link nsatie riaditka ? Aj ja rozmýšľam nad zmenou.
Petr píše: Petr: Dorazila mi nová řidítka. Ještě delší elektriku, hadici k brzdě, lanka od plynu a spojky a snad mě pak přestanou bolet záda od hrbení. Ale to až po návratu ze Slovenska ...
Petr
Admin

Re: Řidítka

Příspěvek Petr »

Koupil jsem kawu s neorigo řidítky. Jsou dost krátká a musím být pořád v předklonu. Na doporučení Charlese a Šesti :yes jsem si zajel do Starého Města u Uh.Hradiště - http://www.iron-moto.cz/  Nové okno
Drátem na místě zkusí natvarovat řidítka, do týdne je udělají z leštěného nerezu a pošlou poštou. Šestnáct stovek i s poštovným. V reále jsou trošku jiná, ale mnohem lepší, než ta stávající.

Míco: On už někdo zkracoval tu původní elektriku, tak je mi teď krátká, i když ji vedu nejkratší cestou. Chybí asi 15-20 cm. Zkouším sehnat stejné konektory, jako jsou origo, abych nemusel nastavovat dráty a udělal si "prodlužky"

Všem: Nemáte náhodou někdo v šuplíku nástavce řidítek , nebo aspoň spodní díly. Přede mnou měl kawu asi nějaký hromotluk a když jsem sundával stará řidítka, tak jsem zjistil, že v každém je stržený jeden závit a řidítka drží v každém nástavci jen na jednom šroubu. Protože nová řidítka nejsou 25,4 ale jen 25mm a bude potřeba nástavce víc dotáhnout, tak mám obavu, aby i ty druhé závity vydržely.
Ivory
Vulcan Rider

Re: Řidítka

Příspěvek Ivory »

Nějakej chaoss here, nebo co... :chuckle
Som z toho akýsi zmätený, herr... pán... prepáčte SÚDRUH minister...
:rofl :rofl :rofl
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
Petr
Admin

Re: Řidítka

Příspěvek Petr »

No je to prosté, Iworku. Napsal jsem příspěvek na "Můj dnešek" a protože se z toho vyklubala technická diskuze, tak jsem, v dobré víře a v rámci možností, co mi fórum dává, založil z příspěvků nové téma v "Technice" .... Kázeň musí být ! Tak je to správné, soudruzi ! :)
Míca
Přítel klubu

Re: Řidítka

Příspěvek Míca »

Prosím, nemáte někdo prodat představce na řidítka? Nižší - lepší.
Postman

Re: Řidítka

Příspěvek Postman »

Bártík měnil vč představců. poptej jeho, jestli by........

Míca píše:Prosím, nemáte někdo prodat představce na řidítka? Nižší - lepší.
Eagle

Re: Řidítka

Příspěvek Eagle »

Jukni na bikers crown , nebo yshop , myslím ze jsem je tam viděl ve výprodeji. Teda jestli se nepletu
Míca píše:Prosím, nemáte někdo prodat představce na řidítka? Nižší - lepší.
Míca
Přítel klubu

Re: Řidítka

Příspěvek Míca »

Díky.
Odpovědět