Hezká Kawa na prodej
Hezká Kawa na prodej
Přátelé narazil jsem na prodej hezkého VN 2000. Kdyby někdo sháněl stálo by asi za to se na ni juknout. Předpokládám, že i s cenou by se možná dalo něco udělat, jelikož před týdnem byla o 20.000 Kč dražší. Asi potřebuje chlap rychle prodat.
http://motorky.bazos.cz/inzerat/5755274 ... N-2000.php
http://motorky.bazos.cz/inzerat/5755274 ... N-2000.php
Re: Hezká Kawa na prodej
Moc pěkná barva a dle vzhledu dovoz z ameriky. To by mohl být někdo z našich spokojený třeba Charles je to jeho sen
-
- Vulcan Rider
No sání a a výfuky parada moto krasne to jo. Jen mám pocit že mě k tomu něco chybi zatim budu snit. Berusku mam hezkou me se libi a ješte chvili spolu budem travit.
Že bych vzal ještě jednu? Aby tu nebyly dvě stejné a na společných akcích mi po ní někdo nelezl
Život je moc krátkej na to, aby se člověk nechal nasírat blbci...
-
- Vulcan Rider
Jo Zdendo, takhle to má být, to je uplně něco jiného,
Vzájemná úcta a respekt.
To už vypadá jako Vulcan a nehraje si to na HD co?
-
- Vulcan Rider
Mimo jiné , je pěkná, pohledově vyvážená atd...
Zdenda píše:To už vypadá jako Vulcan a nehraje si to na HD co?
Vzájemná úcta a respekt.
-
- Vulcan Rider
Je opravdu pěkná.
Amerika ANO - NE !?.
Pokud by byla z Ameriky tak by uváděl ujeté mile a ne km. I když se to nechá asi přednastavit, .... ale pak bych diskutoval o skutečných kilometrech ?
Amerika ANO - NE !?.
Pokud by byla z Ameriky tak by uváděl ujeté mile a ne km. I když se to nechá asi přednastavit, .... ale pak bych diskutoval o skutečných kilometrech ?
Bart píše:Moc pěkná barva a dle vzhledu dovoz z ameriky. To by mohl být někdo z našich spokojený třeba Charles je to jeho sen
Píšeš o té z inzerátu? To je stoprocentně z USA, a koukal jsem na budík a on sice píše o najetých km, ale podle počítadla jsou to najeté míle. Aspoň u té mojí se ještě nikomu nepovedlo aby to počítalo km a né míle. Jinak 16tis. mil není vůbec moc ( 25600 km), na to že je ta motorka z roku 2007. Já pod ní přihodil fotky mojí, kterou jsem včera odstrojil od větrného štítu a namontoval plégo, tak že vypadají hodně podobně ...
Jarus píše:Je opravdu pěkná.
Amerika ANO - NE !?.
Bart píše:Moc pěkná barva a dle vzhledu dovoz z ameriky. To by mohl být někdo z našich spokojený třeba Charles je to jeho sen
-
- President
Pánové stačí si přiblížit fotku budíku. Je tam dole napsáno USA. Jinak je moc pěkná, ale je důležité odkud je a z jakého klimatu.
Jaroušku koukni na tachometr. je v mílích a odrazky na vydlách jsou jen v américe pán se zřejmě splet s kilometrami
Jarus píše:Je opravdu pěkná.
Amerika ANO - NE !?.
-
- Vulcan Rider
Pěkná, taky by se mi líbila... ale jak ftipno podotkl Charles - něco mi k ní chybí...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
-
- Přítel klubu
To co ti k ní chybí, bude určitě postava, že?
Ivanhoe píše:Pěkná, taky by se mi líbila... ale jak ftipno podotkl Charles - něco mi k ní chybí...
Inzerát zmizel, už je zřejmě prodaná