Prevencia katastrofy motora
-
- Officer Treasurer
Re: Prevencia katastrofy motora
Když jsem to tak chtěl přečíst ( anglicky neumím), zjistil jsem že by to chtělo asi zkontrolovat. Vážně. Je nějaká možnost že se potkáme Poly ??
-
- Přítel klubu
Jasné ak sa bude dať čo len trochu tak dorazíme. Jirko a anglicky vedieť nemusíš strééééc goooogel to zvladne za teba, ty si to len v palici trochu učešeš a kávovar jedine ak Pošťák dovezieš pobočku pošty
Sím, sím, taky se hlásím ke kontrole
Hojky Poly, rád tě zas uvidím
Hojky Poly, rád tě zas uvidím
"Život je krátký, ale díky motorkám může být krásný"
Koňu, když dojedu já, bude i pobočka.
dostaneš štempla na čelo a bude.
chceš obyč nebo doporučeně ??
dostaneš štempla na čelo a bude.
chceš obyč nebo doporučeně ??
poly píše: a kávovar jedine ak Pošťák dovezieš pobočku pošty
-
- Přítel klubu
Chlapci moji rád sa Vám na to mrknem, ale pri nejakej inej príležitosti u mňa v garáži, resp pred garážou Na zraze budú iné starosti.
-
- Officer Treasurer
To vypadá na pěknej vejlet
poly píše:Chlapci moji rád sa Vám na to mrknem, ale pri nejakej inej príležitosti u mňa v garáži, resp pred garážou Na zraze budú iné starosti.
-
- Přítel klubu
Káčo šak ty víš v garáži je viac náradia, ponk, zverák prípadne lepšia gola pre prípad, že to má niekto podoťahované ako by to bolo zavarené a po bujarej zábave by mohlo niečo šroub, matička ... ostať po montáži naviac
Rozumná řeč
poly píše:Káčo šak ty víš v garáži je viac náradia, ponk, zverák prípadne lepšia gola pre prípad, že to má niekto podoťahované ako by to bolo zavarené a po bujarej zábave by mohlo niečo šroub, matička ... ostať po montáži naviac
"Život je krátký, ale díky motorkám může být krásný"
Máte prosím někdo ten prodlužovák,nebo výrobní nákres?Potřebuju ten napínák zrepasovat.Díky za odpovědi,poznatky nebo rady.