Chromování
-
- Přítel klubu
Chromování
Nezná někdo osvědčenou firmu na chromování ?? Zjistil jsem, ( k mýmu šoku ) že Kuryakyn ( stál jak malej skutr !! )
rezaví jak liška ( po 2 letech!! ) Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Všude dobře, tak co doma.
Všude dobře, tak co doma.
Re: Chromování
Že ty se na motorku nepřezouváš do papučí ???, jako já ?????
Se pak nediv, že to to rezaví......
Se pak nediv, že to to rezaví......
-
- Přítel klubu
U nás chromují ve Zlatých horách, kámoš tam letos přechromoval výfuky, tak se mrknu a co za to dal. Já tam dělal opěrku s nosičem a spojovací trubku na rám
célé mě to stálo stošedesát osum korun před třemi lety a byl jsem spokojený. Jak budu vědět ozvu se.
célé mě to stálo stošedesát osum korun před třemi lety a byl jsem spokojený. Jak budu vědět ozvu se.
-
- Přítel klubu
-
- Přítel klubu
Málem jsem měl zástavu a šel jsem zkoumat předkopy.
Totiž Berdo, můj velký inspirátore, právě na popud toho, že jsem u tebe viděl předkopy Kuryakyn, o jejichž existenci jsem do té doby neměl ani potuchy a jen jsem konsternovaně zíral, tak jsem si je zkrátka taky před asi rokem pořídil.
Jsou dokonalý, stály sice jak malej skůtr, ale neva a tímto ti děkuji nastotisíckrát
Totiž Berdo, můj velký inspirátore, právě na popud toho, že jsem u tebe viděl předkopy Kuryakyn, o jejichž existenci jsem do té doby neměl ani potuchy a jen jsem konsternovaně zíral, tak jsem si je zkrátka taky před asi rokem pořídil.
Jsou dokonalý, stály sice jak malej skůtr, ale neva a tímto ti děkuji nastotisíckrát
Berda píše:Nezná někdo osvědčenou firmu na chromování ?? Zjistil jsem, ( k mýmu šoku ) že Kuryakyn ( stál jak malej skutr !! )
rezaví jak liška ( po 2 letech!! )
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.