Původně se toto cele forum i s tématy mělo kopírovat do nového fora. Proto jsem některá nedůležita témata začal mazat. Je tedy mozne, ze jsem ho smazal. Nakonec ale bude stejně forum úplně nove a čisté.
Chlapíci a motorkářky. Nové téma.
Skoro všichni jsme si nechali objednat dvě vlajky na motorky. Takže by bylo dobré vymyslet jejich uchycení. Nechci vymýšlet vymyšlené, tak prosím o návrhy, abych to do jara zmáknul. Myslím, že Martin má dobré řešení.
jarda píše:Chlapíci a motorkářky. Nové téma.
Skoro všichni jsme si nechali objednat dvě vlajky na motorky. Takže by bylo dobré vymyslet jejich uchycení. Nechci vymýšlet vymyšlené, tak prosím o návrhy, abych to do jara zmáknul. Myslím, že Martin má dobré řešení.
Musí se zohlednit dvě věci.
nesmí zavazet na zadní blinkry !!!!!
nesmí zavazet výhledu ve zpětných špíglech. !!!!
a to je hodně velkej záclonnej prostor.
Dantík to má od Berdy vychytaný , ale ne každej má namoglovaný držáky vhodný k umístění.
všechno toto zvážit.
To je právě ten důvod, proč taky nestojím ve frontě na vlajky. Jednak nevím, kam je umístit a pak nevím o žádným šikovným kutilovi, který by mi to vymyslel. Delaney už ví, jak to instaluje?