PAV
Re: PAV
od PAVa co som cital vyjadrenie uz nedostanes... tazne mam zapisane v technicaku.... jedna sa mi o to ked mam zapisane tazne tak som v klude a uz len pripojit pava alebo este daco treba urobit?Kevin píše:Take mne to zajima....ja mam za to ze musi byt vyjadreni od vyrobce PAVa...ale i od kawasaki kvuli taznemu nejspis....Kazdopadne za info budu rad..A aj pripadne i co se sajdy tyce
No ted nekde psali ze by jsi mel mit bud zapsany PAV v TP(bo pripojne zarizeni na PAV) a nebo sebou vozit typovy list toho daneho PAVa a mit i schvaleni vyrobce motorky ze za ni lze PAVa mit..Ale jak rikam..V pondeli se optam kamarada co dela JAWky
Není umění se smát,když se ti chce brečet. Ale chlastat,když se ti chce zvracet!!
-
- Vulcan Rider
Berdo, na mlaďasa takhle rychle nesmíš - to by se na cestách zase ukousal nudou než by někam dojel... Ber do úvahy, že teprve ne jaře dostal rozum (možná...) a přesedlal ze ZXRa na pořádný stroj... a ty bys ho chtěl ještě zpomalit...
Berda píše:Tak si kup Urala
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
-
- Outěžek
Copak jsi tím chtěl říct Ivorku??? ZXR...alias žabka je taky Kawasaki..
takže o pořádném stroji není pochyb...páč Kawasaki jiné stroje než pořádné nedělá
Pokud vím...
takže o pořádném stroji není pochyb...páč Kawasaki jiné stroje než pořádné nedělá
Pokud vím...
Ivanhoe píše:Berdo, na mlaďasa takhle rychle nesmíš - to by se na cestách zase ukousal nudou než by někam dojel... Ber do úvahy, že teprve ne jaře dostal rozum (možná...) a přesedlal ze ZXRa na pořádný stroj... a ty bys ho chtěl ještě zpomalit...
Berda píše:Tak si kup Urala
Motor dvě kola a šťastný obličej....To je to co mě přesně vystihuje.. :-)