Ukazovatel paliva

Vše co se týká našich strojů
Odpovědět
Dolman

Ukazovatel paliva

Příspěvek Dolman »

Ahojte,
chcem sa opýtať. Na ukazovateli mi ukazuje ešte dve paličky množstva benzinu, ale svieti mi aj kontrolka pumpy... dnes mi skoro došiel benzin a stále mi ukazovalo 2 palicky (začalo to cukat a zdochinať). ked natankujem tak normalne digitalny ukazovatel ide hore. Mám VN 1600 classic tourer... vďaka za odpoveď
Čerf
Vulcan Rider

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Čerf »

Dělalo mi to úplně stějně.Pak jsem měl delší dobu odpojenou baterku a přestalo to -příčinu jsem neměl čas zjistit..
Obrázek
Postman

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Postman »

Mě to taky dělá. mám plnou nádrž, jezdím, jezdím, ubyde mi jedna palička, jezdím jezdím a najednou se rožne kontrolka a hledám benzinku.
Že by v prdeli plovák ?? nebo nějaká jemná elektronika ??
Kdo ví. Hlavně že ještě svítí tak oranžová kontrolka.
Budu muset zajet k Červovi, aby mi to spravil.......... :O :O
Džuzba
Officer Treasurer

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Džuzba »

Nevím mě to nedělá :D :D
Kočička

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Kočička »

Mě taky ne. Ale já nějak nemám paličky!! :chuckle
Martin
Officer

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Martin »

Ahoj Dolmane. Na bývalé masine mi to dělalo taky. Přesně toto. Řešil jsem to tak, ze jsem si vždy při tankování vynuloval počitadlo. Věděl jsem kolik najedu cca na plnou nádrž. Bylo to takové pomocné sledování.
Teď k jiné věci. Všiml sis, ze aniž by te někdo znal, napsali ti lidi svoje zkušenosti s tímto problémem. Je tu skvela banda lidi. Proto tu máme zavedeno pravidlo, ktere si mozna jeste necetl (ZDE  Nové okno), kde se píse neco o představení novych příchozích na toto forum. Pokud mas zájem sdílet s námi toto forum, tak se nam představ. Všichni te tu přivítají a vtahnou te do dění zde. Jsou tu i kamarádi se spřáteleného slovenského klubu, kteří budou urcite radi za to te poznat a někde se s tebou treba i projet. Stejně tak to platí pro nas. Děláme spoustu společných akci, radi te na některé uvidíme.
Takže, at ti masina slouží k radosti.
Martin :beer :beer
Hlavně v klidu ....
Míca
Přítel klubu

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Míca »

Čau Dolman. Koupil jsem moto a mělo najeto 17 tis. km a už mi přesně to samé dělá také. Také si vždy nuluji počítadlo, protože zároveň měřím spotřebu a podle ní předělávám palivovou mapu. Jinak kontrolka je přesná, takže když se rozsvítí, tak už hledat pumpu. Já najedu na rozsvícenou kontrolku tak 35 km. Ale někdy mi čárky zmizí všechny. Milan
Dolman

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Dolman »

Martin píše:. Všiml sis, ze aniž by te někdo znal, napsali ti lidi svoje zkušenosti s tímto problémem. Je tu skvela banda lidi. Proto tu máme zavedeno pravidlo, ktere si mozna jeste necetl (ZDE  Nové okno), kde se píse neco o představení novych příchozích na toto forum. Pokud mas zájem sdílet s námi toto forum, tak se nam představ. Všichni te tu přivítají a vtahnou te do dění zde. Jsou tu i kamarádi se spřáteleného slovenského klubu, kteří budou urcite radi za to te poznat a někde se s tebou treba i projet. Stejně tak to platí pro nas. Děláme spoustu společných akci, radi te na některé uvidíme.
Takže, at ti masina slouží k radosti.
Martin :beer :beer
Ospravedlňujem sa a idem to napraviť. Jednoducho mašina pre mňa nová tak jazdím :)
Míca
Přítel klubu

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Míca »

Dolman, dělalo mi to když jsem tankoval nanejvýš v půlce nádrže, tak pak kolíčky nemizeli. Teď jsem to začal dojíždět do rezervy a rozchodilo se to.
Dolman

Re: Ukazovatel paliva

Příspěvek Dolman »

Míca píše:Dolman, dělalo mi to když jsem tankoval nanejvýš v půlce nádrže, tak pak kolíčky nemizeli. Teď jsem to začal dojíždět do rezervy a rozchodilo se to.
vdaka skusim to dat na rezervu castejsie :)
Odpovědět