VN 1600 Classic - kola s drátovým výpletem
VN 1600 Classic - kola s drátovým výpletem
Přátelé,
chci se zeptat zda na VN 1600 Classic (r.v.2004) se dají namontovat kola s drátovým výpletem, viděli jste to někde, jde to, jestli se to vyrábí? Jestli jo, máte někdo tip kde to sehnat a kolik za to?
Díky za info...Petimir
chci se zeptat zda na VN 1600 Classic (r.v.2004) se dají namontovat kola s drátovým výpletem, viděli jste to někde, jde to, jestli se to vyrábí? Jestli jo, máte někdo tip kde to sehnat a kolik za to?
Díky za info...Petimir
Hlavně žádnou paniku...
Re: VN 1600 Classic - kola s drátovým výpletem
Nebude to blbbý ??? ?
vony ty litý kola maj svůj důvod. Přece jen to není Pinýr, ale kus mamuta.
ta váha a tak. určo jsou vyplety dost sexy a retro, ALE...........
vony ty litý kola maj svůj důvod. Přece jen to není Pinýr, ale kus mamuta.
ta váha a tak. určo jsou vyplety dost sexy a retro, ALE...........
1500 taky má výplety a dobrý...no jo, ale je to stejně jedno, bo by asi bylo těžký sehnat ráfky, který sou napsaný v TP..dneska mi zrovna z Kawasaki napsali, že mi neodsouhlasí malinko jiný rozměr pneu než je v TP, takže ostrouhám....chtěl sem pneu s bílými boky, ale ty se vyrábějí v jiným rozměru než je v TP a to že prej nejni možný...
Hlavně žádnou paniku...
A jak se vede jinak Pošťáku? Co vlastně děláš, asi pro poštu, ale co tam?
Hlavně žádnou paniku...
-
- Officer Treasurer
Hovno, dělá, co jinýho
Petimir píše:A jak se vede jinak Pošťáku? Co vlastně děláš, asi pro poštu, ale co tam?
-
- Vice President
Džuzba píše:Hovno, dělá, co jinýho
Petimir píše:A jak se vede jinak Pošťáku? Co vlastně děláš, asi pro poštu, ale co tam?
Džuzba má pravdu. sice chodím dom vyždímanej jak hadra, duševně na dně. Ale dělám tam asi 1 000 000 hoven denně.
Duševní práce je hodně náročná.
Duševní práce je hodně náročná.
No hoši to ste se rozkecali, ale já vím nakonec houby..
Hlavně žádnou paniku...
Zkus třeba toto:Jan Klouda Motoráfky-Plaňany.Ofšem je tu stejný problé jako s pneu,který se týká zapsání do TP.
-
- Vulcan Rider
Kam a komu jsi do Kawasaki psal? Ono asi i tohle bude důležité... Ne každý je přístupný debatě a rozumným argumentům.
Petimir píše:1500 taky má výplety a dobrý...no jo, ale je to stejně jedno, bo by asi bylo těžký sehnat ráfky, který sou napsaný v TP..dneska mi zrovna z Kawasaki napsali, že mi neodsouhlasí malinko jiný rozměr pneu než je v TP, takže ostrouhám....chtěl sem pneu s bílými boky, ale ty se vyrábějí v jiným rozměru než je v TP a to že prej nejni možný...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
Do Asko KC - ing. Libra - oficiální dovozce Kawasaki, přímo na oddělení kde mají na starosti změny v TP...ale neva, karta se obrátila a našel jsem výrobce -Shinko.cz , který má přesně můj rozměr - zázrak! takže nemusím nic měnit...jen ten drátovej výplet asi nepůjde bo je to nějaký složitý, koukal jsem, že k ráfku je přidělanej i kotouč brzdy takže udělat takový výpletový ráfky, aby tam padl i ten kotouč a chytit to na stejnejch místech, hmmm, myslím, že to už asi ne...
Hlavně žádnou paniku...
Petku, copa si nějakej retrofil ,? bílý gumy, to se ti zašpiní a budeš kurvovat, že to musíš mejt. navíc to bude zašedlý.
Jinak na otázku co dělám, nevím co víc ti odpovědět. Dělám hovno a jezdím se do Rosic smát Džuzbovi, jak musí matlat barvy a lemcat ředidla.
pak si zajdu k Červovi do stolárny na kafe, polaškuju s děvčaty u ohraňovačky a jedu dom.
Děsně ztahanej. to víš , ta duševní práce.
Pak mě nasere Kočková a musím si brát lexaurin. Dva.
Jinak na otázku co dělám, nevím co víc ti odpovědět. Dělám hovno a jezdím se do Rosic smát Džuzbovi, jak musí matlat barvy a lemcat ředidla.
pak si zajdu k Červovi do stolárny na kafe, polaškuju s děvčaty u ohraňovačky a jedu dom.
Děsně ztahanej. to víš , ta duševní práce.
Pak mě nasere Kočková a musím si brát lexaurin. Dva.
Né nadarmo se ten můj stroj jmenuje Classic, dyť je to paráda s tou bílou na gumě ne? Jo čistit jo, ale zase se z toho nezblázním, abych to dělal ňák často.
Čoveče a oni ti za to platěj? Za to hovno? Máš tam ještě jedno místo? Já tam chci taky!
Kdo je Kočková? Lexaurin je na zklidnění?
Hele vy se tam máte, vás tam je kolem Brna, těch pražáků je o poznání míň.
Čoveče a oni ti za to platěj? Za to hovno? Máš tam ještě jedno místo? Já tam chci taky!
Hele vy se tam máte, vás tam je kolem Brna, těch pražáků je o poznání míň.
Hlavně žádnou paniku...
-
- Vulcan Rider
To znáš, jak Vlastimil Brodský řeší kdo je Borodiová ? Smích se lepí na paty. To nic, jen taková asociace
Vzájemná úcta a respekt.
-
- Vulcan Rider
Petimire Petimire... otázkou kdo je Kočková sis podřízl větev pod vlasním zadkem... Zkus zapojit závity do akce...
Jinak se docela divím, že zrovna Ing. Libra s Tebou takhle vyběhl... Já když jsem s ním řešil podobný problém - zapsat do TP jiný rozměr než jsem tam měl zapsaný, tak byl ochota sama a že za příslušný poplatek není žádný problém...
Já měl totiž v TP zapsaný gumy 110/90 X R19 62H na předek a na zadek 170/90 X R15 62H
a nechal jsem si tam dopsat: 100/90-19 57H na předek a na zadek 150/90-15 M/C 74H
Jinak se docela divím, že zrovna Ing. Libra s Tebou takhle vyběhl... Já když jsem s ním řešil podobný problém - zapsat do TP jiný rozměr než jsem tam měl zapsaný, tak byl ochota sama a že za příslušný poplatek není žádný problém...
Já měl totiž v TP zapsaný gumy 110/90 X R19 62H na předek a na zadek 170/90 X R15 62H
a nechal jsem si tam dopsat: 100/90-19 57H na předek a na zadek 150/90-15 M/C 74H
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...