Veterán
-
- Vulcan Rider
Re: Veterán
No, když už jsme u těch historických vozidel - v sobotu jsem proseděl cca 4 hodinky u Louise v Nürnbergu - krásný věci uvnitř, krásný stroje venku, ale nejvíc mne zaujalo tohle:
Co vy na to? Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
-
- Vulcan Rider
-
- Vulcan Rider
Mě asi taky ne...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
-
- Přítel klubu
chtel bych nekdy nato skusit sednout..zalezi jaka je to vahova kateg...
-
- President
Je to sice z jiného soudku, z toho na čtyřech kolech, ale u mě v garáži se vyhřívá krasavice přesně padesát let stará.....
-
- Vulcan Rider
Bomba... to je čistě bílá, slonová kost, nebo ta takové lehoulince namodralá? Nějak to z té fotky v garáži nemůžu poznat... Ale vypadá nádherně... Předpokládám značky v depozitu...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
-
- President
Je to slonová kost, ale chystám se na kompletní renovaci. Je na značkách a plně funkční. Kupoval jsem ji před pěti roky od 96 letého dědy v Plzni, a když jsem jel po vlastní ose tak si to mastila kilo dvacet. A nejlepší byli ty pohledy, když jsem předjížděl Němce v mercedesu.
Furt jen ty starý krámy. Nejste náhodou smetičkáři ?? Bordeláři ??
Ale vážně. Taky mám rád starý věci. Měl jsem i starou partnerku. Ale to pak nebylo ono.
Ale vážně. Taky mám rád starý věci. Měl jsem i starou partnerku. Ale to pak nebylo ono.
Ive, to je dobrej kozouch. to má náhon na přední ?? ta pixle tam ??
[quote="Ivanhoe"]No, když už jsme u těch historických vozidel - v sobotu jsem proseděl cca 4 hodinky u Louise v Nürnbergu - krásný věci uvnitř, krásný stroje venku, ale nejvíc mne zaujalo tohle:
[quote="Ivanhoe"]No, když už jsme u těch historických vozidel - v sobotu jsem proseděl cca 4 hodinky u Louise v Nürnbergu - krásný věci uvnitř, krásný stroje venku, ale nejvíc mne zaujalo tohle:
-
- Vulcan Rider
Asi jo... pan doktor když to viděl, tak to i pojmenoval: Jé, to krásná Saxonetta - a to tam stálo, nebo na tom fakt někdo přijel? - to byla jeho slova... Takže už i vím, co to je... Jinak by se na tom mělo normálně šlapat - náhon řetězem na zadek, nebo na předek tím motorkem...
Postman píše:Ive, to je dobrej kozouch. to má náhon na přední ?? ta pixle tam ??