STK
-
- Officer
STK
Jen pro informaci. Včera byl kámoš na STK s mašinou a narazil na tyto problémy:
neseděl rozměr pneu - musí si dát správnou dle TP
přídavná světla - nesmí být. Udělá je tak, že budou svítit jen jako dálková
hlavní světlomet nemá obrysové světlo - buď vymění parabolu nebo do té stávající mu přidělají obrysovku.
nejsou homologované blinkry - nevím co s tím bude dělat
výfuk, byť originál a homologovaný nesplňuje hlučnost - s tím asi nebude dělat nic.
Mašina je dovoz z Kanady.
Tak jen pro info pro vás.
neseděl rozměr pneu - musí si dát správnou dle TP
přídavná světla - nesmí být. Udělá je tak, že budou svítit jen jako dálková
hlavní světlomet nemá obrysové světlo - buď vymění parabolu nebo do té stávající mu přidělají obrysovku.
nejsou homologované blinkry - nevím co s tím bude dělat
výfuk, byť originál a homologovaný nesplňuje hlučnost - s tím asi nebude dělat nic.
Mašina je dovoz z Kanady.
Tak jen pro info pro vás.
Hlavně v klidu ....
Re: STK
Loni jak jsem na poslední chvíli honil STK na motku, tak jsem taky narazil na problem se světlama. Mladý a ambiciozni blb mi to ozřejmoval. Byť mám na našem STK dobré vazby, přece jen měl držky. Jinak v poho.
Další mam na 2015, tak to si musím pohlídat rovnou u šéfa STK. S tím jsme kamoši.
A kanadský verze jsou vždycky problem.
Další mam na 2015, tak to si musím pohlídat rovnou u šéfa STK. S tím jsme kamoši.
A kanadský verze jsou vždycky problem.
No toho se taky trochu bojim. Mam taky jiny rozmer zadni pneu, takze jsem zvedav, navic nevim jestli neni jeste neco v neporadku. Budu se modlit a v nejhorsim objizdet jestli nekdo neudela ze znamosti.
Kazdopadne takova vsuvka. Jsou STKcka, kde dodrzuji TÜV NORD a tam se neprojde s jakoukoliv drobnosti. Cili tem se vyhybat obloukem.
Kazdopadne takova vsuvka. Jsou STKcka, kde dodrzuji TÜV NORD a tam se neprojde s jakoukoliv drobnosti. Cili tem se vyhybat obloukem.
Nejsem motorkář, ale miluju motorky a jízdu na nich
-
- President
Já měl STK bez problémů a zbytečná evidenčka proběhla stylem......hmmm, hmmm, hmmm, ty vole to je velký......
Moje Kawa je taky z Kanady a už jsem prošel STK 2x a vždy s malou připomínkou :
homologované blinkry - určitě se jedná o americký způsob svícení blinkrů za jízdy - jednoduchá pomoc - je tam dvouvláknová žárovka - jeden z konektorů před stk přelepí a je to OK
pozička v předním světle - ať nic nevrtá (to mi doporučovali taky), zničí si parabolu - postačí dokoupit bílou led pozičku a namontovat na předek
jo a když to bude mít, tak ať nezapomene na zadní červenou odrazku - manik mi obíhal motorku s baterkou v ruce a to origo zadní světlo ji fakt v sobě nemá
šířku pneumatik mi nikdo nekontroloval - zadní 190
Tak to je jen pár drobností - jo a taky štěstí narazit na normálního člověka a ne na vola!!!
homologované blinkry - určitě se jedná o americký způsob svícení blinkrů za jízdy - jednoduchá pomoc - je tam dvouvláknová žárovka - jeden z konektorů před stk přelepí a je to OK
pozička v předním světle - ať nic nevrtá (to mi doporučovali taky), zničí si parabolu - postačí dokoupit bílou led pozičku a namontovat na předek
jo a když to bude mít, tak ať nezapomene na zadní červenou odrazku - manik mi obíhal motorku s baterkou v ruce a to origo zadní světlo ji fakt v sobě nemá
šířku pneumatik mi nikdo nekontroloval - zadní 190
Tak to je jen pár drobností - jo a taky štěstí narazit na normálního člověka a ne na vola!!!
"Život je krátký, ale díky motorkám může být krásný"
Je to spis asi o cloveku co tam je no..Ja se svoji Kawou(zxrkem) nemel jediny problem...Prisel,skoukl to a vubec neresil ze jsem byl slyset uz 2km pred technickou ale pravda ze to je kluk v pohode..Cili kdby nekdo na ustecku potreboval technickou......
Není umění se smát,když se ti chce brečet. Ale chlastat,když se ti chce zvracet!!
-
- Přítel klubu
Taky mam moto z Canady.
Jednou jsem byl na technicky a v pohode.
Ted zrovna delam STK tak ze jsem poslal fotky motorky mailem a technicak Postou a zpatky mi to prijde vyplneny.
Motorku mam v cajku ale nechce se mi cekat na STKcku.
Navic mam technickou propadlou od lonskeho srpna a nechci je tam zbytecne drazdit vejfukama.
Ted zrovna delam STK tak ze jsem poslal fotky motorky mailem a technicak Postou a zpatky mi to prijde vyplneny.
Navic mam technickou propadlou od lonskeho srpna a nechci je tam zbytecne drazdit vejfukama.
Doba je zlá a lidi sou špatný
Prostě průserář.
to mi připomnělo, musím napsat do Kanady, jak maj zmršený verze motorek. prostě mrdky.
to mi připomnělo, musím napsat do Kanady, jak maj zmršený verze motorek. prostě mrdky.
Dante píše:Taky mam moto z Canady.
-
- Vulcan Rider
No, když už jsme u tématu - koukám, že je to tady samá slečinka ze Země javorového listu... jako ta moje...
Martine, docela by mne zajímalo, jak mu měřili hlučnost těch výfuků... chi...
Co se týká STK - ta jsem ji absovoval v létě - a bez problémů... Komentáře ve stylu "Ty vole, tak že tam nemáš pozičku, to jsem neviděl, že jsou blinkry bez homologace, ber to čert, aspoň že máš homologovaný laufy... no a dozadu by sis mohl nalepit aspoň samolepící kousek červený odrazky... ale jinak je to krásný... tak jeď..."
A bylo po STK...
Martine, docela by mne zajímalo, jak mu měřili hlučnost těch výfuků... chi...
Co se týká STK - ta jsem ji absovoval v létě - a bez problémů... Komentáře ve stylu "Ty vole, tak že tam nemáš pozičku, to jsem neviděl, že jsou blinkry bez homologace, ber to čert, aspoň že máš homologovaný laufy... no a dozadu by sis mohl nalepit aspoň samolepící kousek červený odrazky... ale jinak je to krásný... tak jeď..."
A bylo po STK...
Rachot výfuku a vítr ve vlasech... kdo okusil chápe - kdo ne - nikdy nepochopí...
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
Kawasaki VN 1500 Fi Nomad (2004)
-
- Přítel klubu
Mozna, ale me z ni za jizdy jeste nic neupadlo
Postman píše:Prostě průserář.
Dante píše:Taky mam moto z Canady.
Doba je zlá a lidi sou špatný