Pneumatiky
-
- Vice President
Re: Pneumatiky
Podivej se na bočnici pláště. Měl by tam být minimální a maximální tlak pro ten plášť.
Nechci kecat....ale v brožuře bylo myslím 2,0 předek a 2,8 zadek (při zátěži nad 95 kg)
-
- Vulcan Rider
Ahojte priatelia
potrebujem poradiť ohľadom pneu. tento rok musím meniť a neviem čo obuť . Doteraz som mal Metzeleri boli dobré ale vydržali len 12500 km, ale teraz by som chcel niečo iné . Pozeral som Dunlop D251 alebo Bridgestone Exedra Max .
Tá Bridgeston Exedra Max píšu že by mala vydržať viac Km a že má dobré jazdné vlastnosti cenovo je lacnejšia ako ostatné a práve to ma zaráža že či naozaj je tá kvalita taká akú udáva výrobca ??
No a o tej Dunlop som sa toho moc nedočítal len že je na veľké cruisre. Ale to píšu aj o tej druhej .
Neviete mi poradiť ??
Na čom jazdíte vy ???
Ďakujem
potrebujem poradiť ohľadom pneu. tento rok musím meniť a neviem čo obuť . Doteraz som mal Metzeleri boli dobré ale vydržali len 12500 km, ale teraz by som chcel niečo iné . Pozeral som Dunlop D251 alebo Bridgestone Exedra Max .
Tá Bridgeston Exedra Max píšu že by mala vydržať viac Km a že má dobré jazdné vlastnosti cenovo je lacnejšia ako ostatné a práve to ma zaráža že či naozaj je tá kvalita taká akú udáva výrobca ??
No a o tej Dunlop som sa toho moc nedočítal len že je na veľké cruisre. Ale to píšu aj o tej druhej .
Neviete mi poradiť ??
Na čom jazdíte vy ???
Ďakujem
VN2000
No Peťko, já nevím. Ta moje je černá a kulatá................ Myslím že mám Bridges.
ale mám na ní ještě málo najeto. Až se vyrekreuje president tak něco vygooglí.
ale mám na ní ještě málo najeto. Až se vyrekreuje president tak něco vygooglí.
Drobec píše:Ahojte priatelia
Neviete mi poradiť ??
Na čom jazdíte vy ???
Ďakujem
-
- VROC SK
Osobne používam Bridgestone Exedra v zadu a vpredu Brigestone Battlax 020F.
Zadná mi vydržala cez 15 000km. Bridgstone dáva aj Kawasaki v prvovýrobe.
To je moja skúsenosť, takže môžem len doporučiť
Užívajme si života, lebo život je krátky.....prajem všetkým suchú stopu a šťastný návrat....
No nazdar Magnetrku.
je taky dost, že se vokážeš. kde se zašíváš a ukrýváš ,,?
jak vám šlape vaše - naše, slovenská odnož a klon - roub.?? Stále polemizuji, máte víc členů, než jste měli, ? nebo stále na stejných počtech ?
A máte taky tak květnaté forum ?? tedy teď to tady nějak nekvete, asi jsou všichni vožralí po hokeju. TO byl zase debakl. Za to jistě může Džuzba, blbě je koučoval.
(Jirko prdel) rvali se docela dobře.
je taky dost, že se vokážeš. kde se zašíváš a ukrýváš ,,?
jak vám šlape vaše - naše, slovenská odnož a klon - roub.?? Stále polemizuji, máte víc členů, než jste měli, ? nebo stále na stejných počtech ?
A máte taky tak květnaté forum ?? tedy teď to tady nějak nekvete, asi jsou všichni vožralí po hokeju. TO byl zase debakl. Za to jistě může Džuzba, blbě je koučoval.
(Jirko prdel) rvali se docela dobře.
-
- Vulcan Rider
O chcem sa opýtať tá zadná bola dobrá v zákrutách držala dobre? A čo na vode? Ďakujem
Magnet píše:Osobne používam Bridgestone Exedra v zadu a vpredu Brigestone Battlax 020F.
VN2000
-
- Officer Treasurer
Čau Drobec Mom obuté Dunlopy. Na zadku D 407, 180 / 65 / B16 M/C 81 H a na předku D 404 150 / 80 B16 M/C 17 H.
Oboje jsou super, i na vodě. Ta na zadek se dává na Goldwingi a vydrží dost dlouho.
Oboje jsou super, i na vodě. Ta na zadek se dává na Goldwingi a vydrží dost dlouho.
-
- Přítel klubu
Mám obuté ponožky, na zadku slipy XL, oboje taky super, ale na vodě nic moc. Ale prý si mám dávat na zadek Pemprsky, taky prej vydrží dlouho.
Džuzba píše:Čau Drobec Mom obuté Dunlopy. Na zadku D 407, 180 / 65 / B16 M/C 81 H a na předku D 404 150 / 80 B16 M/C 17 H.
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
Všude dobře, tak co doma.
-
- Přítel klubu
Klídek jonáci, už se vracím do života 4 Dubna razím Sicílii
Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes.
-
- Officer Treasurer
No toto Já že máš práci, že se na nás někdy podíváš Tak si užívej