Chcípáte jako já?
-
- Přítel klubu
Chcípáte jako já?
Já chcípám stojanem. Někde jsem ale četl, že je to chyba, že se má chcípat klíčkem...
Tak co teď???
Tak co teď???
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Re: Chcípáte jako já?
Není na to chcípátko na řidítku u plynu ?? červené - kolíbka. ???
už si to od Tří králů moc nepamatuju........ (to jsem ještě vyjel)
už si to od Tří králů moc nepamatuju........ (to jsem ještě vyjel)
podle mého selského rozumu prostého vesnického hocha je to úplně jedno. všechny tyto spínače, vypínače a jiný hejblátka jsou vzájemně propojeny a všechny mají stejný úkol. Chcípnout motor.
jinak tohle je jedno z nejoblíbenějších témat na motorkářích
pak ještě druhé, jestli oblíkat kůži nebo textil
jinak tohle je jedno z nejoblíbenějších témat na motorkářích
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
To ale chcípáš se zařazeným kvaltem přez spojku je fakt lepší ten červenej gombík a v neutrálu
"Život je krátký, ale díky motorkám může být krásný"
-
- Vice President
Chcípák na stojanu slouží k tomu aby sis nerozbil hubu když zapomeneš na stojan a rozjedeš se. Je to fakt nepříjemné už s tím mám svoje zkušenosti. Ale nic by se nemělo stát taky to občas dělám.
-
- Secretary
Já chcípám úplně jinak. Včera jsem se nalil jak žok , dnes mi hučí v palici a nepotřebuju k tomu chcípání ani žádnej čudlík ani stojan. Chcípám samovolně
-
- Přítel klubu
Ja chcipam kdyz dostanu rymu.
Coz je zrovna ted.
Snazim se ji zahnat cognacem a Plzni ale zatim bez uspechu.
Jinak chcipani moto, jak pise Olaf - lepsi je neutral a chcipak.
Coz je zrovna ted.
Snazim se ji zahnat cognacem a Plzni ale zatim bez uspechu.
Jinak chcipani moto, jak pise Olaf - lepsi je neutral a chcipak.
Doba je zlá a lidi sou špatný
Kdyz jsem klikla na toto tema, mela jsem obavu o Pavlysovo zdravi. Ale vidim, ze jde o motorku a to teda nahodou uplne presne vim, ze ta ce scipa napr tak, ze se chci rozjet na krizovatce se zarazenou trojkou. To je tutovka!:-D:-D
-
- Officer Treasurer
To se tak někdy stane
Kočička píše:Kdyz jsem klikla na toto tema, mela jsem obavu o Pavlysovo zdravi. Ale vidim, ze jde o motorku a to teda nahodou uplne presne vim, ze ta ce scipa napr tak, ze se chci rozjet na krizovatce se zarazenou trojkou. To je tutovka!:-D:-D
-
- Přítel klubu
Já vypínám motor vypínačem na řidítkách, ale ta tříčka na křižovatce má taky své kouzlo
To rozhodně! Už se mi to dlouho nestalo, tak scípám jako všichni ostatní červeným tlačítkem!:-P
-
- Přítel klubu
Jinak tohle je jedna z nejoblíbenějších odpovědí těch echt zkušených a světa znalých na motorkářích
oldbajker píše:................jinak tohle je jedno z nejoblíbenějších témat na motorkářích
Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.
Veliteli, a jestlipak pojedeš na sraz. už jsi se vyjádřil ?? už jsi to nahlásil doma ?? na faře ?? v práci ??, kurátorovi ?? psovi ??
to bys měl, nechat se vidět. trochu procvičit konverzaci se ženami, (nějaké tam budou), trochu společenského tlachání s vožralcama, trochu potrénovat chlast, abys vydržel...... aby tě takoví zdatní mistři chlastu jako je třeba bratr 6tíček, bratr Džuzbík, bratr Červík, sestra Kočička, nepřechlastali. To by byla vostuda.
kdyby jsi chtěl pomoci s přípravou tak dej vědět, zajdeme na pivko. tedy až se zbavím teplot a kašle.
vozvi se lumpe.
M
to bys měl, nechat se vidět. trochu procvičit konverzaci se ženami, (nějaké tam budou), trochu společenského tlachání s vožralcama, trochu potrénovat chlast, abys vydržel...... aby tě takoví zdatní mistři chlastu jako je třeba bratr 6tíček, bratr Džuzbík, bratr Červík, sestra Kočička, nepřechlastali. To by byla vostuda.
kdyby jsi chtěl pomoci s přípravou tak dej vědět, zajdeme na pivko. tedy až se zbavím teplot a kašle.
vozvi se lumpe.
M
Kde je ten Pavlys, snad už zase nechcípl.
Kde seš ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ?
Kde seš ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ?