Ložiska krku řízení
-
- Officer Treasurer
Ložiska krku řízení
Kamarádi pomóc Rozdělal jsem krk řízení, všechno šlo samo, a teď jsem v koncích. Nemůžu vymlátit lágry s krku a stáhnout to s hřídele. Nemáte někdo nějakou radu ? Děkuji
Re: Ložiska krku řízení
v rámu by to snad mělo mít dostatečný přesah, aby se to dalo vyrazit např. majzlíkem, kulatinou, trubkou....
na hřídeli to většinou řeším naříznutím flexou, pak rána kladivem, aby to prasklo, a pak to už jde lehce dolů. Jen neřezat moc hluboko, abys nenařízl i hřídel
na hřídeli to většinou řeším naříznutím flexou, pak rána kladivem, aby to prasklo, a pak to už jde lehce dolů. Jen neřezat moc hluboko, abys nenařízl i hřídel
Život je smrtelná nemoc, která se přenáší pohlavním stykem
-
- Officer Treasurer
Na servis , nasrat. V krku to má přesah tak nula,nula hovno. Ale teď jsem hledal na netu a něco jsem našel, nějaký rady taky tak uvidím. Co se týče toho řezání, tak nad tím jsem taky přemýšlel ale nechám to na konec. Jinak Dík
ono to naříznutí je nakonec to nejšetrnější řešení. Ještě pokud máš možnost ten kroužek nahřát švajcem
-
- Officer Treasurer
No vono to moc nechodilo, víš tam jsou takové válečky a říká se jim ložiska
Kočička píše:A co ti Jirko na tom krku vadilo?
Jirko, a než začals, koupil sis vůbec nový ?? Ruský ?? nebo Čínský ??
Džuzba píše:No vono to moc nechodilo, víš tam jsou takové válečky a říká se jim ložiska
Kočička píše:A co ti Jirko na tom krku vadilo?
-
- Officer Treasurer
Nevím, říkaly že dělají dobrý v Tibetu, dřevěný
Bude se ti měkce zatáčet. Dřevěné kuličky..............
Džuzba píše:Nevím, říkaly že dělají dobrý v Tibetu, dřevěný
to jsi s tím rychle zaválel, když máš čas taky kraftat
pokud by ti to pořád nešlo, tak se ozvi
pokud by ti to pořád nešlo, tak se ozvi
-
- Officer Treasurer
Tak už to je! Přijel Červ, měl sebou všechno co bylo třeba a za 10 minut to bylo venku a nové zas tam. Zítra to namáznu, naklepnu lágr na hřídel a dám do kupy
-
- Officer